Sko Fall / Winter 2015: Banshee katalog Kvinder [FOTOS]

Sko Efterår / vinter 2015: Banshee katalog for kvinder. Sko er afgørende for enhver udseende og nu kommer sæsonen efterår / vinter 2015-2016 vi begynde at tænke på sko, vi har brug for den nye sæson. Alma Pena bringer en masse faste modeller af sko til mange lejligheder og passer til vores behov.

I efteråret, danserne Bliv den perfekte fodtøj. Alma Pena firma præsenterer en samling fuld af moderne modeller og tendens. På den ene side har vi ruskind ballerinaer i almindelig eller leopard print flad platform, perfekt til dem, der ønsker at tilføje et par centimeter mere og gå behagelige farver. For dem, der søger en mere manoletinas tendens, firmaet foreslår tip designs i sort med forskellige materialer, metalliseret applikationer, dyreprint, camouflage print og glimmer spids&# 8230; Støvlerne er reserveret til den koldeste vinter og Banshee design eller modeller i flad hæl få centimeter sort eller brun ruskind eller lignende materialer med huden. Nogle støvler har en stærk biker stil spænder Med At udsmykke dem. Høje hæle støvler kommer i sort og med en temmelig høje hæle med oplysninger om lynlåse og spænder. Støvletter nye sæson efterår / vinter 2015-2016 De er meget urban stil og trend. De er biker stil støvler med flad spænder, prints, læder foring og meget attraktivt und design ser perfekt til din by. De mest spektakulære modeller er nitter og broderi.

Flere mode støvler bære to typer kombineret teksturer, fx hud dyreprint, ruskind og camouflage print&# 8230; Andre modeller bære et spænde støvler krydser den forreste del af skoen. Hvis du vil have en maskulin touch til dit udseende satse på Chelsea støvletter med læder eller ruskind prægede detaljer. hæle støvler De er til feste, bære høje hæle, multipel spænder, lynlåse, kvaster og udskriver tendens for de mest dristige. Banshee mokkasiner er perfekte til arbejde, slid leopard print, glitter eller bare slange. Hvis du ønsker at bære sko at gå på arbejde brand design er meget rart De bærer som kokos og færdig i metalliske farver som sølv eller skinnende sort. En anden sko, du 'kan tjene til arbejde er mandlige sko: ruskind dobbelt spænde eller snørebånd. Hvad er din yndlings-modeller Banshee? Tjek vores galleri for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 14


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة