Pretty Ballerinas Fall / Winter Collection 2015-2016 [FOTOS]

Pretty Ballerinas Collection efterår / vinter 2015-2016. Skomærke Pretty Ballerinas er en favorit for den berømte, it piger og modeverdenen. Hans dansere er de mest populære. Deres modeller kombinerer design og komfort. Til den nye sæson efterår / vinter 2015-2016 modeller tilbyder vi trend, grundlæggende og absolut overbevisende detaljer. Mødes med os den nye kollektion af Pretty Ballerinas.

Pretty Ballerinas tilhører Mascaro og dens dansere er de mest berømte og eftertragtede. Stjerner og det-piger som Olivia Palermo, Jessica Alba og reina Letizia udseende ved mange lejligheder normalt. Vi startede med en flad model danser mandelformede tå arabesk trykt stof med gennemsigtige pailletter. Andre dansere er meget speciel en sort laklæder tå napai sort med stor bue lyserød metallic napa, en særlig solidaritetsmodel mod brystkræft. Hvis du er på udkig efter en klassisk danser Rosario model i sort ruskind engagement med bue. Shirley stedet modellen er perfekt til dem, der ønsker en sporty snit gummi Med levende dansere Ofte farvede og kontrast med sort sko. For flere fashionistas Har en sort dansere stemplet Med strimler af binde en sko meget moderne denne sæson. Du ved, at 70'er stil i trend, så underskrift Pretty Ballerinas retro viser æstetiske design maxi spænde Med front i farver som fuchsia. For de mest kokette der er en model i samarbejde med Barbie krokodille-print laklæder, ankel armbånd og Swarovski krystaller hjerte i pink.

Selvfølgelig er der ikke kun dansere i hans nye kollektion, vi ser også tøffel typen sko eller flad Moccasin Med nappa i sølvmetallic. Snøret skoene har også deres rolle i den nye kollektion. Der er modeller med stil Blucher en stærk maskulin stil patentansøgninger finish, hud- eller baner. Overvejende de kommer i farvet eller sort hår med dyreprint. Vi elsker en sko spænder, tå og gummisål kombinerer laklæder Med uld stof med print ramme. Snøret meget på samme måde at kombinere netværksmodel skotskternet stof med laklæder. Til dine mere preppy udseende forpligtet sig til en signatur ruskind tøffel broderet i guld snøring rød farve. Efter der er dejlige dame stil model til dine mest feminine outfits. En danser tweed med læder blomst på forsiden. Den leopard print i alle dens former og farver er meget til stede i de nye kollektion efterår / vinter 2015-2016 Pretty Ballerinas. Tjek vores galleri for at se de smukkeste modeller&# 8230; Hvad er din yndlings?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron