Hvad er meningen med Columbus Day eller Columbus Day

Alle i Spanien og Latinamerika festivas og glæde Fejrede Med ankomsten af ​​12. oktober, en ferie Det efterlader ingen ligegyldig. Men vil du virkelig vide hvad der ligger bag denne fest? vi fortæller Hvad er meningen med Columbus Day eller Columbus Day.

En lille historie ...

Den 12. oktober, 1492 var en dag meget markant i menneskehedens historie, og det er det tidspunkt, hvor Cristóbal Colón satte foden på amerikansk jord. Selvfølgelig, jeg har aldrig sikret sig Det ville være den effekt, som det var overbevist om, at jord var en del af Indien. Derfor er mange mennesker i dag Behold tilnavnet af 'indiske' til indfødte amerikanere.

Men indtil da esta dato var bare en anden dag på kalenderen, uden tilsyneladende betydning. Det var i 1913, da det blev en festival takket være Faustino Rodríguez-San Pedro, en ansøger til stillingen som den iberisk-amerikanske formandskab. Som en del af dens forslag, ønskede at fremhæve båndene mellem Spanien og Latinamerika ved at skabe den Dag race, for således at danne en enkelt blok gennem kultur.

Hans navn i verden

Nogle lande som Mexico Behold stadig navnet på Race Day Iberoamericana, men det store flertal af spansktalende mennesker har været Gennem historien forandring. Nogle af de ændringer, der er opstået, er:

• Spanien: Hispanic Heritage Day, Også der falder sammen med den nationale helligdag af Virgen del Pilar.

• Argentina: Day of the American Cultural Diversity. Dette navn er meget tæt på deres eget kontinent, så det overvejer muligheden for at mutere Dag respekt for kulturel mangfoldighed.

• Chile: Discovery Day Two Worlds, Når tiden efter Cristóbal Colón ankom til Amerika.

• Uruguay: Day of the Americas.

• Venezuela: Indigenous Resistance Day, ære de hårde tider, de havde at krydse indfødte amerikanere i den store indledende konfrontation.

• Costa Rica: Kultur dag.

Dens sande betydning

Som du kan se, hvert land har en lidt anden opfattelse af, hvad denne ferie betyder. Men faktum er, at de alle har en fælles oprindelse: Forbindelsen mellem race og Hispanic kultur. Nationalitet vi har, bør vi være stolte af, hvordan historien har udviklet sig. Og det er ikke kun Det skal tænke på den voldelige møde Happened århundreder siden, men i dag er vi mere end allierede: Vi er broderlige folkeslag.

Hvad synes du om denne artikel? Vi anbefaler, at du tager et kig på dette materiale til Førskoleundervisning Hispanidad Day. Vi anbefaler også, at du opdager oprindelsen af ​​andre parter, Night of: såsom San Juan eller fejringen af ​​5th maj måned. Og hvis du ikke ved, hvad de skal gøre i dag, så glem ikke her du kan se, at alle vores foreslåede planer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 7


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer