Bershka Spring 2016 kollektion [FOTOS]

Bershka Spring 2016 kollektion. Vi har her den nye forårs kampagne og underskrift Bershka også et eksempel på hvad dette forår og sommer vil være. Bershka, næsten altid byde at skabe design og mode trend fuldt, især for et ungt publikum. For den nye sæson har vi meget afslappet tøj, meget sommerlig og afslappet stil. Mødes med os den nye kollektion af Bershka!

Bershka forsøg på at skabe frakker og jakker meget forår at fuldføre vores udseende eller for de dage stadig opdateres. På den ene side har vi regnfrakker og trenchcoats klassisk stil bomuld eller -væske. Som for jakker er der genveje i asymmetriske modeller med ruskind og fås i forskellige farver. Der er blazere Også glat eller stemplet med blomster og striber. Andre amerikanske modeller er flydende og meget lys, ideel til foråret. Bomber jakker, er det løfte skal have af sæsonen. Bershka kjoler til foråret De er meget varieret. Vi wrap stil modeller i solide farver og blomsterprint. Også du har en pæn kjole eller skater i Jacquard chiffon kjole glitter Med forreste og øverste knude fra hinanden. Hvis du ønsker en mere afslappet påklædning og trend, satse på de korte modeller, chiffon, trykt og etniske stil. Strikkede kjoler er en anden grundlæggende ankel Det kan ikke gå glip af i dit skab.

Shirts er en anden stærk samling Bershka forår. Der er klassisk design og grundlæggende eller toner, skjorter og meget mere attraktive og dristige bluser. For eksempel: en blomsterprint skjorte eller på tværs foran denim skjorte med flosser. En anden skjorte helt fantastisk, er et design i khaki Med toppen og tilbage broderet. De romantiske stil bluser er lavet af blonder og lyse farver, men der er etniske stil bluser broderede også. Besøg vores galleri for at se de bedste modeller Bershka kollektion til foråret 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة