Kreativ genbrug for børn: De bedste ideer [FOTOS]

Kreative aktiviteter genanvendelse for børn. Har dine børn nyde håndværket? Hvis det er tilfældet, vil de også, derefter med følgende kreative aktiviteter genanvendelse for børn Vi viser dig her. Vær opmærksom på!

Bliv opmærksom på betydningen af ​​genbrug er afgørende. Og det er meget vigtigt også Pass på dette begreb til de mindste. Hvilken bedre, så en, til at gøre det at spille? Her præsenterer vi forskellige aktiviteter for børnene i huset.

Kreative Genanvendelse Ideer til børn

  • popurri flaske. For at oprette det får brug for en krukke med babymad. Vask det og fjerne klistermærker. Så fylde flasken med potpourri af farver og tildækkes med en lille serviet. Sikrer serviet med en gummi og placere en bue rundt om flaskens hals, der dækker gummi. Endelig passerer nogle gamle knapper dekorere med, at du har derhjemme, og ikke længere bruger.
  • Hvordan man laver en vase Recyclereller. Det bruger en vinflaske tomme glas. Vask indersiden af ​​flasken og fjern klistermærker. Tag et akvareller til at dekorere ydersiden af ​​flasken. For at afslutte denne sjov aktivitet for børn tilføjet kreativ genbrug vand og en blomst.
  • En båd folde til dit skrivebord. Her er hvordan at skabe en hjemmelavet båd penne. Du skal bruge en tom dåse og pap farve du ønsker. Først skæres pappet til at passe tin kan. Med klæbemiddel pasta til Sikre bedre vedhæftning. Til at dekorere de små kan bruge glitter, akvarel eller et andet emne, du ønsker.
  • loft dekoration. Vi præsenterer en original og frem for alt billig måde at dekorere dit barns værelse. For at gøre dette, skal du først og fremmest dem, CD'er beskadiget. For at udføre denne aktivitet skal dels dække den trykte side af skiven, ved anvendelse af pap og limpistol. Du kan hjælpe til overstregningstuscher, farveblyanter, maling, glitter eller for eksempel kofanger konvertere cd'er til kunstværker. Gennemborer toppen af ​​compact discs og hænge dem fra loftet med snor.
  • Oprettelse af en closeup. Til denne aktivitet skal du bruge følgende materialer: et engangsbæger, en paprør på 15 cm rør; en børste, akvareller, perler og et foto. For at oprette det første, skal du gå rundt i koppen og lave et hul i midten af ​​basen. Skub røret gennem hullet i basis af fartøjet, det Ca. 5 cm skal stikke. Dernæst lave et snit, spalte typen, i den del af røret rager frem i billedet skal placeres. Nu er det tid til at dekorere det farvede glas, du kan lide. Lad malingen tørre og derefter en malet rør af en anden farve, for kontrast. Når det er tørret, anvende en lidt lim på glasset, så du kan holde perlerne. Når du har samlet portrættet kan og placer det foto, du vil have.

I tråd med denne kreative genbrug aktivitet, gå ikke glip Disse andre forslag til kreativt genbrug af papir, ideer til kreativ genbrug pap, glasflasker kreativ genbrug aktiviteter og kreative genbrug at lave din egen møbler, blandt andre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 21


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة