Reyes Originale gaver: De bedste ideer, [FOTO]

Reyes Originale gaver. Hver gang der er mindre tid til ankomsten af ​​Magi. Du ønsker at opdage de bedste gaveideer? Gå ikke glip af Mest originale gaver til børn, mænd og kvinder At vi præsenterer.

Originale Kings gaver til børn

  • Rømø kæledyr robot. Denne gave er designet til den mindste af huset. Det er en lille mobil robot Hvilke Med dine børn vil lære ved at spille. Ved at integrere en iPhone eller iPod touch Bliver et kæledyr Med børn kan lege og Som, Vigtigst er det, lære. Den præsenterer Talrige spil og funktioner vil glæde dine børn That.
  • personlig ludo. Har dit barn nyder at spille klassiske brætspil? Så præsenterer vi den perfekte idé, ludo. Men hvad er dens egenart? Dette kommer personlig med de fotos, du kan lide. Så der er ingen kamp Når du kan vælge farver, for eksempel tilpasse parchís Med fotos af medlemmer af hus eller endda dekorere det som du vil. Denne parchís kan blive din for 25, 95 euro.

originale gaver til kvinder

  • personlig taske. Siden Reina Sofía lució i Mallorca taske med billeder af sine børnebørn, mødre og bedstemødre Har alle ønskede at efterligne landet. Hvis du skal lave en gave til en kvinde, dette er en stor mulighed. Først skal du vælge den model af posen, at du vil, og vælge fotos, der ligner din mor, din bedstemor, og endda din ven i ham. Du kan finde en af ​​disse poser fra 18,95 euro.
  • Radio gummi bruser. Hvis du brænder for musik og kan lide at lytte, selv når du er brusebad, hvad bedre end at spørge Magi Radio, der ikke er beskadiget med vand? Prisen for den oprindelige radioen er overkommelig for alle budgetter, 38 euro.
  • Umbra kjole. Her er en mini kjole som praktisk muligt. Men tror ikke, det er den klassiske kjole til at bære det, men at lade det hænge i skabet og holde på det hele smykker og tilbehør. Det er en perfekt måde at sortere og finde dem uden at skulle nemt finkæmme gennem alle boksene Du har derhjemme til at gemme dit tilbehør. Det har 39 gennemsigtige lommer for at se indholdet og vælger i et par sekunder.

Originale Kings gaver til mænd

  • Bambus Longboard Complete Wasp 42. Din fyr er en sand atlet? Den har i øvrigt tilsluttet sig mode skate? Så den næste gave passer perfekt med ham. Her er et skateboard Med de bedste kvaliteter til en glat glide, det giver dig mulighed for at bevæge sig i en helt anden måde. Ved 187,55 € vil du have den fulde bambus Longboard.
  • Wake-formet pumpe. Du er sent på arbejde? Er der ingen måde at høre dit vækkeur? I så fald, præsenterer vi den perfekte gave: et vækkeur formet som en bombe. Hver gang alarmen lyder, vil du nødt til at vælge mellem de fire ledninger Nødt til at slå alarmen fra. Wake prisen er 39 euro.

Vil du også gerne vide, hvordan at ramme med gaver Kings of børn og ældre gaver? Så forklarer vi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron