Guti: Telecinco vil betale 75.000 euro for at sige, jeg var homoseksuelle [FOTOS]

Guti: Telecinco vil betale 75.000 euro for at sige, jeg var bøsse. den "Kæde ven" Jeg har mistet en sætning igen. Det har nu været fodboldspiller Guti, Hvem har vundet dem for insinuerer par år siden i en af ​​STI-programmer, "Det sker" spilleren Besiktas Jeg var bøsse. Viser billeder så jeg Guti Ledsaget af en anden person, der kyssede, og fra Telecinco De antog, at Jeg var en mand, Når det var faktisk Søster atlet. Desuden er denne nyhed kom Når Guti endnu Jeg var gift med Arantxa de Benito Som jeg har to børn.

For næsten tre år siden, februar 2008 Hjerte-programmet Telecinco der foregår, udsender nogle billeder, der så på det tidspunkt, spiller real Madrid Guti, en anden person Ledsaget af på gaderne i Madrid. Da programmet antydede at det var en mand så faldt Påståede homoseksuelle orientering fodboldspiller. Alt dette skyldtes en Big Mistake ved Fuencarral kæde, som om de havde undersøgt lidt mere, de havde At det blev opdaget søster til fodboldspiller.

Telecinco Det tager et stykke tid krav tabende, Hvad jeg sagde trods et par dage siden Paolo Vasile, CEO for kæden, hævder sådan kompensation har ikke har indflydelse på STI økonomi og understregede, at vandt også andre klager, men altid gør mere støj når de fordømmer. Men husk et par dage siden, at Mediaset selskab Det dømt til at betale det så 120.000 euro til Finito de Córdoba ved at antyde, at hans ægteskab med Arancha del Sol Det blev brudt.

Andre der har vundet Telecinco klager er Enrique Iglesias og Anna Kournikova vil modtage 300.000 euro Manipulerede billeder udsendes af et sent i programmet "Aquí hø tomate". Andre, der har lidt billedmanipulation af det program, som Jorge Javier Vázquez og Carmen Alcaide, Det var den tidligere formand for regeringens José María Aznar Og hans kone, Ana Botella, Manipulere billeder vil modtage 180.000 euro også.

Efter mere end to års retssager, fodboldspiller har fået gode nyheder i et år præget af skader og et par minutters spil er på den tyrkiske side have i Hvilket taler på arbejdspladsen. Med hensyn til den medarbejderniveau, Det synes ikke at være at være et godt år for Guti, da et par måneder siden, igen at bryde Hans forhold til model Noelia López. Alle disse grunde kan være grunde til, at Guti Oplyste i sin Twitter esta Kan være din sidste sæson som spiller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 17


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة