Velvet: The Wedding Mellem Peter og Rosamari gå videre [Fotos og videoer]

Den særlige kapitel i aftes Tilbydes Antenne 3 Velvet Hovedpersonerne havde dannet af parret Peter og Rosamari. Og han har været hele natten Reyes Twirling hendes beslutning om at gifte sig med hende. Når det synes fast besluttet Rosamari bryder alle ordninger: &8220; At vise at du gifte sig med en mand, loyal, ansvarlig og sandhed&8221;, &8220; Jeg elsker dig og ønsker at gøre dig glad hele mit liv&8221;. Peter kan ikke fortælle, hvad du virkelig føler Om Rita og hendes ord sluges autoconvenciéndose At gifte mor til hans barn er den bedste beslutning: &8220; Lad os være en familie&8221;.

Klart den stjerne par er Velvet Ana og Alberto, Det vil sige Paula Echevarría og Miguel Ángel Silvestre, Men de sekundære karakterer har deres Også gnist. Især trekantsdrama, der danner Pedro, Rosamari og Clara. Uge efter uge Deres forhold giver ordrer. Men nu ser det ud til at de to første er klare: de gifter sig.

den Bryllup Peter og Rosa Mari Det er ved at finde sted, men bare natten før alt vendt på hovedet. På den ene side, angrebet Peter tvivl om, hvorvidt du gør det rigtige ved at gifte sig med Rosa Mari, mens Rita Jeg er villig til at bekende sine sande følelser. Med Jonas og Clara vil leve et vanvittigt nat fuld af sjov og Uoverensstemmelser.

Flere videoer Antena3

Dette var højdepunktet i det særlige kapitel i aftes trukket antenne 3 for at vende tilbage til pulsen på hørelse mandag. De gjorde ikke dårligt, fordi de var den mest sete af dagen med en 17% andel. Men at se en ny episode af den anden sæson bliver nødt til at vente til næste mandag. Ved den lejlighed normalitet og vende tilbage til Velvet og vi fortsætter med dagen. Du huske, at hvis vi forlader Når Ana og Alberto kyssede igen, ja, på kinden ... hvad der vil ske?

Vi vil gerne vide, hvad du synes om aftes esta særligt kapitel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo