Fashion tendenser Forår / Sommer 2015 set i Fashion Week Milano [FOTOS]

Fashion tendenser Forår / Sommer 2015 set i Fashion Week Milano. I anledning af Milan Fashion Week Spring / Summer 2015 tendenser Har vi Kendt Det vil være den næste sæson. Den Milano modeshow er en af ​​de vigtige Bestemt i kalenderen. Den modeugen i Lombard Capital har sin egen unikke måde, og tendenser kan være mere eller mindre tvivlsom, men altid villig til at diktere spillets regler næste sæson.

Af de fire modeuger spænder fra New York, London, Paris og Milano, organiseret i Italien er altid en af ​​de mest slående. Funniest designere og store modehuse paraderede der. Det vigtigste gateway vil altid være Paris, men Milan har en lang tekstil tradition og italienerne vil altid blive kendt for deres gode smag i dressing.

70'erne mode altid kommer tilbage og falder til modebranchen. Setentas scene igen takket være samlinger af Gucci. Ermanno Scervino og Fendi. Max Mara estilismos forpligtelsesbevillinger prints fra top til tå i lyse og glade farver. Dsquared2 satsning på denim stof og metalliske nuancer. Alberta Ferretti designe vælger kjoler meget romantisk og meget tynd gaze. Python kjoler og To-farvemønstre i sorte og hvide detaljer, gennemsigtige kjoler meget fed maske, minimum og skæres former, så er de fedeste tendenser, der æder Direkte fra den bedste modeshows i verden.

Gå ikke glip af vores galleri for at se tendenser næste forår / sommer 2015 vil være.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 87


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة