Prolaktin Høj: Hvad er symptomerne?

Prolaktin Høj: Hvad er symptomerne? den prolaktin Det er et hormon der udskilles fra hypofysen, især Dens forreste of, adeno-hypofyse den. Primære Den er af funktion prolactin at stimulere mælkeproduktionen i brystkirtler Ud over syntetisere progesteron. Forhøjede niveauer af dette er hormon in lidelse kaldet hyperprolaktinemi hvilket forårsage blokering af kan hormonet ansvarlig for ægløsning og nedsat progesteron adskillelse, så kan være til årsag barnløshed kvindelig eller spontane aborter.

Forhøjede niveauer af dette kan hormon skyldes årsager mange, bl.a. som omfatter graviditet, overdreven motion, amning, Mangel på eller brug af visse søvn medikamenter.

Symptomer på hyperprolaktinæmi

Konsekvenserne kan være vigtigt at Vide hyperprolaktinæmi GORE dine at symptomer for så hurtigt is in specialist som muligt. Forhøjede prolactinniveauer kan være til disse årsag problemer.

  • menstruationsforstyrrelser såsom hiperpolimenorrea og amenorrhea, det vil sige af fravær menstruation i mere end 90 dage eller blødning henholdsvis menses.
  • onovulatorios cykler, DVS. menstruationscyklus, hvor ikke ægløsning forekommer.
  • Det har også med GORE problemer at som hovedpine, meget svær hovedpine. Disse hovedpine ville være af præget in front smerte piercing type fokuserer især på og af Bunden øjnene.
  • Nedsat og dyspareuni libido.
  • Sekretion modermælk af Nar det ikke er under amning lidelse kaldet I galaktorré.
  • hirsutisme. Hyperprolaktinæmi Når er knyttet til polycystisk ovariesyndrom symptom bestående af hårvækst i et mandligt Mønster hos kvinder vises.
  • under amning Det er normalt, at der er en af ​​dette Oget hormon i blodet niveau, som som fungerer in naturlig antikonception i den periode, hvor tager brystet barnet.

Hvis du har NOGEN ovenstående af symptomer, er det sig til bedst at henvende in specialist, så du kan tage in blodprøve mellem og den tredje dag i menstruationscyklus femte, hvilket er, hvordan man bestemme diagnosen.

Behandling af mange afhænger faktorer, blandt hvilke oprindelsen er af af forhøjede niveauer prolaktin i blodet, og som skal opnås, kan være hvilket undfangelse eller svangerskabsforebyggelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 75 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة