mandlige kønshormoner: Hvad er, hvad og gor

Hvad er of mandlige kønshormoner? Hvad er? Hvordan of påvirker sex? Hvis du er nysgerrig efter dette, så vi fortæller jer alle. In forhåndsvisning: tættere er på vores end vi tror.

Hvad er kønshormoner?

Lad os starte, først og fremmest, at definere, hvad der er er kønshormoner stoffer, som har i kønsorganerne oprindelse, æggestokkene hos kvinder og deres testikler i sag; men det er hjernen er ansvarlig for at kontrollere hvor meget og disse hvornår hormoner, der frigives, er det af hypofysen reguleret in kirtel i Bunden af ​​lille hjernen. Kønshormoner findes fra i vores krop fødslen, ikke puberteten Men for Nar Nar deres største Pragt, at være der, NAR begynder at blive produceret udgivet og i seksuel forstand.

inden for gruppe androgynous, Testosteron er, androstenon androstendion og, som er den testosteron vigtigste den repræsentant. Androgener som er Kendt steroidhormoner, hvis vigtigste Funktion at stimulere Udviklingen er af karakteristika mandlige seksuelle; et hormon, som der er bekendt produceret testiklerne af. Testosteron også gør hår vokse, at OGE størrelsen af ​​kønsorganer, muskelmasse gør ændre stemmen til og mere alvorlige toner. 90% af af androgener og produceres udskilles testiklerne kun og 10% af resterende binyrerne. Hvem Og af disse vi skylder opdagelsen hormoner? for fysiolog og neurolog Charles-Édouard Brown-Sequard, eksistens der Funktion og deres dresses.

Vi kan sige, at Testosteron er det af hormon mandighed. testosteron fremstilles kontinuerligt testiklerne af det også af regulerer reproduktive funktioner Mennesket, kontrollere produktionen af ​​sædceller. Sjovt faktum: testosteron er også den hormon fysisk kraft, kalder steroid hormon.

Indflydelsen af ​​mandlige kønshormoner

humørsvingninger, træthed, humørsvingninger ... Lyder rigtigt det? For dem også det sker, og har også meget kønshormoner at GORE. Konsekvent producere testosteron, mænd ofte opfatter meget ikke som disse ændringer med i tilfældet kvinder, men også og sammen hænger demonstrerede indflydelse leaders.

Anden underlig kendsgerning? Testosteron er fundet i Både kvinder og mænd. Forskellen mængden er i, i tilfælde af hvilket, Groft in sjettedel af, mænd der hos forekommer.

Du kan også være i interesseret: Kvindelige hormoner: Hvad er, er hvad og deres rolle 7 Regler for god og kærlighed


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 82