Mango Spring 2015 Collection [PHOTOS]

Mango Spring 2015 kollektion. Der er allerede frem til og foråret begynde at tænke på den kommer til at ser is you. Den Spanske Mærke Mango præsenterer in forsmag på nye without forårskollektion 2015 og moderne grundlæggende for foråret tøj og glad sjov. I den nye kollektion finder vi forskellige tendenser: minimalistisk, boheme, preppy&# 8230; Mange af disse kan Tøj noget Baere, så du kan din hvæsse favoritter liste over.

Tøj

Kjolerne in ideel beklædningsgenstand er til foråret. Hvis det er varmt, Ingen kan du tage of sokker, for gennemsnitlige temperaturer bet af eller tynde strømpebukser leggings. Mango forsøg på med at skabe LOSE kjoler dagligdags tøj til print, for eksempel: in stor rød med kjole paisley print af eller sort in glat model i sort. Hvis du vil have en perfekt har vi til kjole foråret in justeret in smule klein model langærmet med blå detalje ruching, mener det at være in langærmet at kjole kan du Baere &8221; et organ&# 8221 ;.

Den boheme tendens, vi af korte be i modeller med blomster print chiffon kjoler midi version med eller lang v-hals blonde. Bohemechikt stil kjoler er et must-have kollektion. Ideelle er til enhver lejlighed og alle please Næsten for former silhuetter.

prom kjoler

Du ved, at Mango har in linje af billige kjoler forstørret. blomster med lange gallakjoler print, dyreprint eller til at tage Barok. Stoffer, der fra spænder gaze, gennem plumeti eller Tyl. Lace detalje og findes også i lysstyrke part kjoler Mærke. Selvfølgelig, hvis du har foretrækker in festkjole Kort mange modeller at vælge sofistikerede Detaljer og elegant.

Coats entretiempo

Frakker er også til foråret. Mango tilbyde os in trenchcoat i klassisk brun, som er in grundlæggende, at vi alle skal i Have skabet. For mere afslappet parkacoats med aftagelige forpligtelsesbevillinger Veste be ud, og kan du tage vinteren foråret begge. Du har også til maskulin frakker stil elegant outfits arbejder pige dine. Hvis du vil have en Pels og skal Super modetendens du decantarte in Rende længde fluid.

Bluser shirts

Bluser skjorter og er en meget alsidig og meget praktisk for foråret beklædningsgenstand. Modeller lidt lang stil med blomster print bluser er absolut tendens. Bluser ideelle er med til at Baere jeans og Klokke bohemechikt til din touch outfits. Du har også tidløse skjorter i stil mere grundlæggende Farver, der er perfekt til at Baere NOGEN med bund. Besøg vores galleri for at se alle nye forårs kollektion 2015 Mango.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 42 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico عيون منتفخة