Sådan beskære julestjernen Poisentia eller efter in July

Når vi passerer Julen er med vores altid Gode minder kære, men er også en masse genstande karakteristiske for denne festival, som den traditionelle plant in July. Hvis du ikke ved, hvordan man kan tage sig af Hende, viser vi hvordan man beskære julestjernen Poisentia eller efter in July.

Fall blade Poisentia eller julestjerne

Er det mest Julestjernen karakteristiske plant in July, men alle som har brug for levende ting in grundlæggende pleje at overleve indtil næste år.

Den første ting at overveje, er, at røde produkt er blade Bloom, så Det er med normalt at therefore at falde. Mange mennesker med forbinder død af dette symptom anlægget, men intet er fra længere virkeligheden.

Beskæring skal ske har lige efter julestjernen mistet blade alle sine Bade og røde grønne. Regel som dette til sker slutningen af ​​Januar eller af februar begyndelsen, selv om af meget afhænger temperaturen eller i dit område af huset fornemmelsen.

2. SKÆR stilkene

Poisentia Når ikke har længere blade, Ideelt du klippe deres Stilke at efterlade in højde på ca. 10 cm om. Derudover skal du også Fjern den mindste Stilke ikke så of absorberer fugt og efterlader tykkere klar til den made.

3. tætning det

Hver gang in beskæring er plant nødvendig forsegling af af enderne stilkene, da er snittet åbningen in plant, der kan indføres skadedyr af eller infektioner, der kan GORE syg dig. Til dette er på produkter der Markedet, men meget effektiv afhjælpe hjem er at bruge smeltet stearin.

tips

1. Brug handsker

Handskerne uundværlige er, når man skal din beskære julestjerne eller anden enhver plant, og at SAP kan være meget irriterende ved kontakt med eller slimhinder hud. Beskyttet er første ting!

2. Tilsæt gødning

For planted at vokse Hardt og til forblive Sunde for næste år, vil det være nødvendigt nogle Universelle flydende gødning. Det er bedst at bruge hver 10 dage, selvom du kan det i sigt GORE bredere.

3. Tilbyd ham mørket

For at holde din Poisentia Sund på skal altid Huske, at det er en Vinter plant, så får du brug for en 12 timers daglig mørke. Derfor især om sommeren, er du nødt til at holde det i et rum, der kan tilbyde in sådan dysterhed. Ja, husker ikke det i sætte at soveværelset, da det fortsat in giftig plant. Det næste år vil komme i perfekt stand!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 59


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi