Blomster til ophæng Altan: forskellige typer

den Planter ikke kun lysere indretning inde, men især i udvendig. Hvis du har en eller balkon terrasse, hvad du dekorere hængende tror med blomster? I foråret og er det tid til sommeren at lægge vægt på, at Huset in af blomster og gå til er in Made at åbne vinduerne til naturen, farverige blomster of følelser og gode rapporten.

Ud over to traditionelle pelargonier, kan give lyserøde Blomster, røde eller Hvide, der er en af ​​række blomster, som bluebells, ideel til at forskønne balkon med blomster cascading effekt. Her er en liste over forskellige typer af og perfekte Blomster Planter til at dekorere Balkonen.

Pelargonier er i sande hovedpersoner of Altaner blomstrede. Effekt vedhæng bringe Farve og Blomster et dekorativt touch enhver til udendørs Ekstra rum. Du kan på rækværk placere Potterne. den lobelia, for eksempel sikrer in kaskade effekt charmerende, sine sarte med blomster og lilla farve rørformede mørke. Hængende af naturen Klokker er, der kan Have forskellige Farver, violet lilla til fra Kage. Blomster med in karakteristisk form minder simpelthen in

Klokke. Det er vigtigt at vælge Planter, der er resistant over for Både Solen og den Kolde Kolde, og ikke at Glemme der vil på blive udsat Balkonen.

Blandt of hængende Planter er det Calibrachoa, ideel potter til og på terrasser Altaner. Takket være without blomstring nuancer og mange af farver, der tilbydes, er til den perfekte løsning governs Farver vandfald. Det er også som den farverige fremragende vedhæng petunier, meget lig den Föregående; den gloxinia og nelliker, berusende Duft og hele blomstrer sommeren. Tjek billedgalleriet hvor vi har valgt in Bred katalog over til blomster og iDeer udsmykning Balkonen i dit hjem og med farverige stilfulde.

Du kan også være i interesseret: Planter og blomster flerårige Altan til: Hvordan til at opdage dem og stueplanter, der Rense atmosfæren efter i dit hjem is.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =