Modne modebloggere bør du Vide

Hvem sagde, at Gammel er mode? Ofte, modne kvinder, Forstar fleste stil, men og til dem på dem, den modne modebloggere EllaHoy i saw præsenterer. Elegant er, moderne og har meget Laerte. Er du klar til at finde ud af? Begyndte saw at være opmærksom.

Modne modebloggere

Vi er vant til at mere end anoints modebloggere, der har på deres tusindvis tilhængere af og sociale netværk blogs, ha er til et eksempel efterfølgelse. Men også of, modebloggere, der allerede bruger 30 og 40 i nogle tilfælde, kvinder, in der er til kilde inspiration, if, hvad kan lide, hvad dem der passer bedst til, og hvad Mest identificeret; Påvirket af er nok lige mode skiftende, da er klart, at noget mantraer som egen stil at være i stand til at identificere, hvad der passer dig. den minimalisme den Fed nuancer, prangende ud af klassiske be useful, stil retro vintage. Efter afsløre of modebloggere modne, bør du Vide.

Kilde: Instagram @lvdserendipity

Vanessa Rodriguez Maza mode ESCODE bag blog Serendipity Life. uafhængig arbejdstager, hustru mor og kærlighed; er din blog punkteret med tendenser, mode tips, interviews og meget tilpasning. "Jeg kan lide den tårnhøje, sexet solide og sko. Jeg går i supermarkedet i blok 12 ', Vanessa siger. Det bliver den mest læste mode blogger og et godt fra Peru eksempel stil på til at tage hensyn at is perfekt.

utilsigtet Ikon

Kilde: @iconaccidental Instagram

Juraprofessor Lavet af Lyn Slater, Utilsigtet Icon, One Touch kantet og stil oprørsk, Det tiltrækker international opmærksomhed. beef Monokromatiske design og japanske be eksperimentel Er alle in uopsigelighed, der har tusindvis siguidores af, og på no blog Instagram tilhængere, afvisning af hans der bifalde at blive formet alder af og som stereotyper KON.

Winkie skurken

Kilde: Instagram @baddiewinkle

Winkie baddie in af er formentlig of fleste modebloggere populære, Det har ikke mindre end 2.8mm tilhængere i dag, for at se, hvem sige det samme der kan. dristige smukke og Farver, bombefly jakke pink, lyse farver højtaljede kjoler, mini nederdele, halsudskæringer pà svimmelhed og bedre of prangende mere Tilbehør. Winkie baddie bevæger sig over til at begrebet traditionel Bedstemor blive en mode helhed offer.

Colleen Heidemann

Kilde: Instagram @colleen_heidemann

&8220; Gamle er det nye sort&8221; In sætning, Giver der mening i Hende, Colleen Heidermann en mode fuld blogger glamor og raffinement. Kjoler, udfolder sig på hans der skuldre, læber lidenskab rød, hvid og hår skinnende, stramt Tøj at forbedre Hendes figur, levende Farver, og til hatte lejligheden meget, meget stil. For you har det med dette erobret you look sort maxi i sølv med alt kombineret øreringe. Du kan Laese mere om uopsigelighed XL afventende.

min Papelicos

Kilde: Instagram @mispapelicos

hagler, in kvinde af spansk oprindelse, er in elsker ekstravagante indtryk, Farve be fuld, fuld nederdele flyrejser, høje Haele, farverige jakker, blonder bluser moderne og Tilbehør, er hans varemærke prov. Din konto har Instagram-allerede 21,6k tilhængere, et such stigende der er, er, at engin ønsker at gå af glip in moden kvinde med stil at vise.

Sophie Fontanel

Kilde: Instagram @sophiefontanel

Sophie Fontanal tager to vores beundring. in Kvinde med og uden komplekser in smitsom positivitet Lykke stammer. Deres udseende blandet of bedste tendenser, in excentrisk ligeligt af kombination; blødhed, mildhed, sans er hans mood for største allierede. Hvis vi har vi forener alle på et godt eksempel, hvordan man klæder.

Lady of Style

Kilde: Instagram @theladyofstyle

Annette Höldrich, af tysk oprindelse, gemmer sig bag Lady of Style. Positur naturlige Dens, og hans hans evige smil poise, gør det til en Ikon modeverdenen. Glitter denim nederdel med jakke, læderbukser, støvler forbi knæet, klædt i blonder og Detaljer ruskind frakker. Fordi igen, Ingen kender Mode alder.

stil Crone

Kilde: Instagram @stylecrone

den Hatte er deres adelsmærke, Judith kærlig af dem og trofast tilhænger erklærer siger han, Giver over at gå til selv Hendes klasse yoga. Hans stil som er defineret eklektisk og excentrisk, Det er en af ​​deres afspejling indre governs verden. Det er kreativ, eventyrlysten og det har in sans for mood; udseende er af deres Fulde magiske til den stil blink.

Ikke død endnu stil

Kilde: Instagram @notdeadyetstyle

Stilen dør alderen ikke med, og det kender gør Patti i din blog. Han siger, have elsker udtrykke til din kærlighed mode og stil. Deres udseende uformel erhvervet er, af dem i genbrugsbutikker fleste. Hun elsker at Baere spaltning, stramt og tøj og sæsonbetonede is lyse farver. Tør du at kopiere nogle af deres udseende?

som Konklusion Vi vil sige, at denne liste Kort er, er som mange flere kvinder, der elsker mode, i enhver alder, heller ikke ikke lade sig overvinde stereotyper fordomme eller af, bærer og deres stil med loftet pande. Vil godt så vi is Lige, når vi bliver ældre?

Du kan også være i interesseret: Latinamerika designere og trendsættere 10 Januar 2017 bedst be Instagram


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 40 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer