Purificación García forår / sommer kollektion 2015 [PHOTOS]

Purificación García Collection Spring / Summer 2015. Den Spanske Mærke Purificación García præsenterer without nye kollektion for forår-sommer 2015 med tøj til forskellige lejligheder smart. For hver dag, vi har med meget smarte stænk tøj af farve. Eller for en fest særlige lejlighed fra det tilsagn fast rules tekstiler trendy og Farver.

Hvis du er på efter udkig elegant, tidløse hånd med tøj trend Bør du ikke gå af af glip Samlinger Purificación García. Forår-sommer be useful vi til 2015 forskellige lejligheder, Både casual og til arbejde. Bicolor tendens, sort og hvid, der findes i stribede ponchoer Trojer eller strukturerede toppe sorte, kombineret med brede capri Bukser, som er tendens siden sidste saeson. Vi fik den smarte touch-takket og være flad sandaler Bukser stil. Den Hvide be samlede er også meget i den nye kollektion i Bukser, nederdele, jakker, Groft og Stoffer såsom mesh, Hor agoldón og blonder.

Hvis du er på tøj udkig efter farve med mere lidt APPARATER Bukser har med lilla med struktur i top og hvid eller blå cake. Vi har også meget elegant in tone den samme Groft. Farver Blå er også i Samlingen hovedpersonerne. vi elsker in kjole med print geometrisk i navy blå, hvid og Detaljer røde. Jeg har den samme print og i in todelt Bukser top. Outfits arbejder pige til dine forpligtet til sig med midi nederdel kombineret in bluse i lyseblå. For at give et strejf af farve kan du dekantere in taske i gul. Du har også in linned jakke og blå toner in trenchcoat i meget forår. For elskere af er meget stærke Farver elegant blå turkis enkel kjole i stil, men som passer hånd i handske. Anden er look at stribet capri Bukser turkis og i sort og hvid asymmetrisk top.

For mere Tøj Purificación García Giver os en masse sofistikeret tøj og meget elegant. Har med til at starte saw jacquard print kjole i lilla og hvid. Blussede FOLGE in kortærmet kjole Okker eller guipure kjole i grå skateboarder. Vi elsker in hertuginde satin i turkis med kjole åben og RYG sløjfe detalje. Hvis du foretrækker in Udskrift kjole du har flere modeller at vælge imellem med blomster print, billeder eller abstrakt. Hvis du er på udkig nederdele efter har også du med stykker to glamor. For den mest er en lang klassiske volume skort med med rødt og Hvidt trykt kombineret med en hvid skjorte, og det meste for moderne, lang plisseret skort i guld conjuntada in meget med samme farve end Troje i med glitter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 11


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة