Breast Asymmetri: Er det normalt?

Breast Asymmetri: Er det normalt? At brystet have en større er andet eller forskelligt normal person gives input Ingen er et hundrede symmetrisk procent i deres anatomi. 95% af kvindelige befolkning, i henhold til medicinske data, den præsenterer bryst asymmetri, selv om kun 10-15% af det er tilfældene nødvendigt at ty til kosmetisk kirurgi op rette på denne at asymmetri, motiveret i et af fleste tilfælde problem selvværd eller fordi ændringen vægt mellem det kan begge bryster medføre nogle fysiske komplikationer.

Hvad er bryst asymmetri? den form, den størrelse eller situationen et bryst er den anden forskellig fra. Asymmetrien kan hele påvirke bryst eller blot zone, specifikt brystvorten eller areola. Som eksperter påpeger, Asymmetrien er helt normalt. Faktisk be det ud af i Lobet puberteten udvikling periode eller, og i voksenalderen in gang, asymmetri denne og ikke er normalt milde problemer for medfører NOGEN fitness, om det kan selv et problem udgøre æstetisk eller Psykologisk. Årsagen til denne kan være ændring bryst, at som hovedregel, Jan bryst begynder det sig at udvikle før og også med vokser in hurtigere hastighed den anden end.

til korrektion Asymmetri der er forskellige teknikker. Således for eksempel, hvis det er større end bryst Jan den anden, det vil gå videre til Have at in reduktion. Hvis Problemet er, er mere bryst et at efterår, så er du nødt til at lave in Elevation bryst, Hjælp i dette tilfælde in protese. Hvis du har in mærkelig made, vil være teknikken in Rokade.

Det kan være, som siger eksperter, at bryst er til ændring i begge bryster stede. I dette kan det være tilfælde nødvendigt kombinere reduktion Teknik af det og Jan bryst af det andet forøget volume.

Denne type operation kræver generel anæstesi normalt vare og omkring 2 til 3 timer, afhængigt af indgriben anvendte og teknik. Også i tilfælde af disse hospitalsindlæggelse patienten til en eller to dage, hvis det er nødvendigt.

Det skal understreges, som eksperter rådgive, at når Asymmetrien er ikke meget mild og indebærer NOGEN fysiske eller følelsesmæssige problemer, er det ikke at gennemgå enhver bedst operation, gives den ar indgriben kan være den endnu mere iøjnefaldende end forskel lille i asymmetri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer