Kreativ Genbrug for børn: De iDeer bedste [PHOTOS]

Kreative aktiviteter genanvendelse for børn. Har børn nyde håndværket dine? Hvis ja også de vil, så med følgende Kreative aktiviteter genanvendelse for børn Vi viser dig her. Vær opmærksom på!

Bliv opmærksom Genbrug af er på vigtigheden afgørende. Og det er meget vigtigt, også denne videregive idé til mindste. Hvilken bedre, så det at spille at GORE? Her præsenterer vi forskellige aktiviteter for børnene i huset.

Kreative Genbrug iDeer til børn

  • popurri flaske. For at oprette det får med brug for at krukke babymad. Vask og det fjerne klistermærker. Så med fylde flasken potpourri af Farver og med en lille tildækkes serviet. Sikrer serviet in gummi med bue og rundt om placere in flaskens Hals der dækker gummi. Endelig passerer dekorere knapper med gamle nogle, som du har derhjemme, og ikke længere bruger.
  • Hvordan laver man in vase Recycleror. Det tomme bruger in vinflaske glas. Vask indersiden flasken af ​​og fjern klistermærker. Tag et akvareller til at dekorere ydersiden af ​​flasken. For at afslutte denne sjove aktivitet for børn og vand tilføjet kreativ Genbrug in blomst.
  • Bad folde til dit skrivebord. Her er hvordan at skabe in hjemmelavet båd penne. Du skal bruge in tom dåse Farve og pap du ønsker. Først skæres pappet til at tin kan passe. Indsæt med klæbemiddel for at sikre in bedre vedhæftning. Til at dekorere sma kan bruge glitter, Akvarel eller et andet emne, du ønsker.
  • loft dekoration. Vi præsenterer original og billig frem for alt værelse made at dekorere dit barns. For at GORE dette, skal du først fremmest og dem, CD'er beskadiget. For at udføre aktivitet skal denne dække dels af den trykte side Skiven, pap og ved anvendelse af limpistol. Du kan til hjælpe overstregningstuscher, farveblyanter, maling, glitter eller for eksempel kofanger konvertere cd'er til kunstværker. Gennemborer toppen af ​​dem Haenge compact discs fra og med snor loftet.
  • Oprettelse af in closeup. Du skal til denne aktivitet bruge følgende materialer: et engangsbæger, et paprør rulle 15 cm; in Borste, akvareller, Perler og et photo. For det første at oprette, skal du gå rundt i og koppen hul i lave et af midten based. Skub Roret gennem Hullet i Bunden beholderen af, bør rager det omkring 5 cm. Dernæst lave et snit, spalte typen, af den i Roret rager skal frem i billedet pleasures. Nu er det tid til at du ønsker glas dekorere Farve. Lad malingen Tower og derefter rør Malet af en anden farve til kontrast. Når det er TORRET, anvende in lidt lim glasset på, så du kan holde perlerne. Når du har samlet portrættet og kan det pleasure photo, du vil have.

I tråd med denne kreative Genbrug aktivitet, gå ikke af disse glip forslag til andre Kreativt Genbrug af papir, pap Genbrug iDeer til kreativ, kreative aktiviteter genanvendelse glasflasker kreativ og din egen Genbrug wash at Møbler, andre blandt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 79


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer