7 ting, bør sporge du dig selv, hvis din partner Konstant skuffer

Foler du, at din partner Konstant skuffer dig? Aldrig gør af hvad du forventer ham? Før du fortsætter med eller lade forholdet inerti hende Do, er der in række du bør Stille spørgsmål dig selv. Dit kan Have problem flere årsager forskellige, og det er vigtigt, at grundigt analysere, hvad der sker inden der afgørelse træffes.

Du kan ikke lide din personlighed

Hvis NOGEN lader med hver af dig ned og deres Handlinger beslutninger Maske er det du fordi et idealbillede projiceret på det og det er svært acceptere sit at sande jeg. Prøv at se det som er uden at forvente noget, og du vil se, om du kan lide, hvordan det er virkelig.

At Holde fra dig at være glad

Må ikke som du ønsker handle, betyder ikke, du ikke er det med tilfreds. Du kan blive skuffet i nogle henseender, som realiseringen gøremål, i andre kan men forholdet Flyde frit. Arbejder et overblik over forholdet at se om virkelig Det være glad dig forhindrer med deres Handlinger.

Maske er dit problem, at Maler man i forhold til deres værd tidligere partnere dine. Du skal vide, at det er ikke fair for ham, og det er meget gavnligt for dig. Selv hvis du ikke har din overskredet ex bør du ikke med en anden blive involveret.

Du er for krævende

Har du nogensinde Holdt op med at tro, at det kan være umuligt dine at opfylde forventninger? Hvis man er også Presser sig selv du sandsynligvis til, Så meget som have forsøger, ikke opfylder. Du skal vide, hvis du virkelig eller kan er mere GORE at være sig selv bare.

Vurderer hvad der kan ændres

Du skal din skelne mellem iboende personlighed partner adfærd og dem, der Defekter små er, der kan poleres. I det første er der ikke meget tilfælde at GORE, sekunder med, hvis du kan arbejde.

Lav in øvelse i accept

Det er meget kompliceret, men hvis disse er en af ​​mangler made at være din, skal du Laere at mild dem med når du virkelig ønsker denne person. Indse, at forgæves er din kamp, ​​og at det kun gør ONDT jer begge.

Sæt dig selv i deres SKO

Empati er meget vigtigt i relationer, men komme ind i Huden er ikke på en anden altid let. For at opnå dette, intercambiad Journals and Papers for én dag dine. Comprobaréis så det står den anden og vil være meget dagligt lettere at kommunikere.

Gå ikke af glip: Par: hvordan til at acceptere og deres fejl 5 Apps forhold til at forbedre dit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 51


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب