Hvordan laver hjemmelavet legetøj hund [PHOTOS]

Hvordan laver hjemmelavet hund legetøj. Du er på udkig efter nyt legetøj, din hund som kan have en stor og tid i dit hjem haven? så Vi viser hvordan man dig laver hund legetøj, Step by Step.

Tidligere vi har vist dig, hvad of mærkeligste Lob i små sinks, rådgivning for børn og mellem sameksistens kæledyr eller til at nyde Selskabet tips af og dine sinks katte er på ferie. Men så vi viser originale nogle hjemmelavede håndværk, som du kan til din legetøj oprette sjovt hund.

Af det in legetøj, som er du selv opretter at tage in tom plastikflaske, fyld den med små og sten sand. Det er perfekt til hvalpe opfindelse, vil være timer disse bestået hjem leger med denne enkle legetøj.

Har du gamle sokker derhjemme? Ingen dæk. I så kan du fald, Genbrug skabe og et stykke legetøj for dit kæledyr. GORE at dette Du kan tage to eller tre par sokker, pak dem, så Danner in bold indsæt og slå på denne Kugle in større sok. Fastgør med en eller et reb i Knude slutningen af ​​sokken. Du har tjent, så in sjov bold, er der ikke kun perfekt til sinks, men også for katte.

Hvis du ønsker, at fremskynde er af den mentale kapacitet og dit kæledyr, til pari, have det sjovt kan skabe "Food Hub". For at GORE dette, kan du bruge et lukket system med et lille hul, hvorigennem du kan introducere din hund spand mad. Bærer in Justerbar på den Jan slot side, således at Når pressen hund på mad ud Hendes.

Gammel Har du ved ikke med derhjemme sweater, hvad skal GORE? I så kan du fald, genbruge og få et sjovt legetøj til din hund. Tro det eller example, du kan det til et konvertere oprindelige knogle for dit kæledyr.

For at dette GORE, tager in skabelon med et billede af en knogle plásmalo og på din TROJE. Derefter Troje skæres med den ønskede form. derefter, You got to Knogler, der har brug for, så s men efterlader in Lille åben. Indfører fyldet og det med at sy Endelig færdig Benet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi