Vanesa Romero: Brunt læder look [PHOTOS]

Vanesa Romero: Brunt læder look. Vi har af nye styling skuespiller Vanesa Romero i no blog magasin Hello !, "Reflections of in blondine", hvor har besluttet have at gå til og brune jordfarver i hans nye look, som altid, består billige af tøj, denne gang vælger forslag Calzedonia, eller Stradivarius Zara. Hertil kommer, vi alle ved, at den blonde skuespillerinde og elsker læderjakker forlod modellerne i denne gang sort, der har denne Baret vinter med en brun, ligesom Bukser, der har samme finish.

I går var trist dag for skuespillerinden Vanesa Romero, Marivi Bilbao siden døde, som har hans været partner i Både "There is no one living here" så i serien langt "Den truende". Før denne nyhed, delte i have no blog magasin Hello !, "Reflections of in blondine" sine tanker om, hvad vi håber at være glad, hvis det er free.

Denne spil farverige gjorde, og også bloggeren Eva González pair dage siden, og er er et brun med beige og perfekt match in succes garanteret. men Vanesa Romero, som altid have ønskede at sætte deres særlige Praeg, og det kommer altid gennem læder in af hans foretrukne Stoffer.

Vi har alt dette September Vinter læderjakker, Studded altid i sort, ligesom Hendes udseende med Britisk rock touch, men har denne gang have besluttet at ændre Farve og brun valgte in model Stradivarius.

Men det er ikke den inthis note læder, der har sat Tøj dette, da med denne jakke kombineret in Calzedonia Bukser, bør være der alle farver i, da den anden dag var ifort sort, og ikke underligt, fordi leggings er den bekymrede værdi bedste.

For at fjerne nogle hårdhed til denne mørke udseende have ønskede at sætte in tone klar Troje som det på synes at pege Zara beige signature samme støvletter førende denne gang in smuk, foråret kamel farve, Have ganske of synes at hæl, men ikke fotografierne pris på det heller Sætter.

Selvfølgelig kan du ikke få at Glemme in hætte, i dette tilfælde, af dette og efter farvepalet look, har du valgt in beige prik Mønster Pinko, hvor er mest af dit Tilbehør.

Vanesa Romero enkel og nem præsenterer in at kombinere udseende, men perfekt har et resultat, synes du ikke?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 43


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة