Aerobic i Hjemmet: Kom i form! [VIDEO]

Der er ikke bedre end noget aerobic derhjemme til komme i form. Kvinder Og er mange af trætte at Baere in livsstil stillesiddende men ikke har tid til at gå til gym. Er det din sag? NA, du bare give løsningen! Du behöver kun 30 minutter til in time dagligt, som vil du is Resultaterne noter.

Må være sjovt aerobic derhjemme vil. Det hele afhænger af, hvad du ønsker at opnå:

  • Kom i form. Det vil være tilstrækkeligt 30 minutter om dagen.
  • tabe. I dette er du tilfælde nødt op til at gå over tid. Det med en halv time starter hver dag op og går til gå in time. They have mener, at alle slankende gymnastik Det kræver in indsats.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, ikke så fortvivl !, På du Masser af finder internettet aerobic videoer GORE at derhjemme. Men Husk, at hver session for at være god, disse skal du FOLGE fire Trin:

  1. varme. For omkring 10 minutter, nødt du starte med til at øvelserne forsigtigt for at undgå skade.
  2. aerob arbejde. Det er du begynder her at forbedre din stærkere kardiovaskulær kapacitet. Rytmen musikken i vil gå op af intensiteten øvelserne.
  3. muskulös arbejde. I denne phase mere specifikke arbejdsområder afhængigt af dagen. Du kommer til at styrke muskler gradvist.
  4. strækninger. Igen du afsætte mellem 5 og 10 minutter til at gå ned og Slappe muskler pulseringer Normal op til. Strækker er vigtigt at undgå muskelsammentrækninger, etc.

Husk, at tabe sig for at Bor det med andre aerobic supplere række ting. Undgå at tage kulhydrater natten, Springe sodavand daglige liv og dit udelade alkohol.

Og Endelig, glem ikke, at aerob øvelse in hjerte er-kar-aktivitet, hvis du så havde hjerteproblemer, Det er bedst at konsultere in professionel, før du begynde at Ove på egen hånd. Sikkert det ikke er af sportsgrene in egnet mest til dig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 9