Vinter og White Party Collection 2015/2016 [PHOTOS]

White Party Collection og Winter 2015/2016. Wash Mode omkostninger Suiteblanco er tilbage til Vendt begyndelse without tilbage til sit navn oprindelige: Hvid. Til vinter 2015/2016 præsenterer saw Samling, hvor er hovedpersonerne billederne skotskternet, er en anden stil Samling af den inspireret Spanske. Derudover tilbyder interessante vi mange modeller ferie, ideel Gå ikke til jul 2015. glip af det, vil du Elske!

Du kan finde Hvid Masser af ideelle modeller til Julefrokost overkommelige priser og mere end. For eksempel et klæde Sinos stropper i sort med eller vilde stofrør pailletes rød dress, stropløs Detaljer i sort på bagsiden. For at udseende sexet give fest er dit fortaler for in manufakturhandler stil med sorte blonder kjole eller med beige sequined backless kjole i touch. Metalliske nuancer saeson denne er meget moderne, har du en hvid med kjole Skateboarder nederdel flyvning i sølv med stof Jacquard in draperet kjole i gamle guld guld farve og in metallisk kjole Skaret ved Hoften. Hvis du ønsker in dramatisk mere look, vi elsker in kjole med farve med stropper krop NOGEN pailletter Broderi i sort med farve tyl skort. Men du ønsker at Baere in kjole eller ingen sequined shorts miniskørter, blonder toppe eller beaded, lange nederdele, sorte Bukser fest&# 8230;

White Tartan Den kollektion Det bringer os en masse at tøj til hver dag eller Baere for in begivenhed, hvor er billederne hovedpersonerne. For eksempel: vi har et forklæde kjole stil og afgrøde malerier top denim patchwork. Leder du efter in klippe styling, kan du spille på in Dragt ternet skotskternet i rødt. Det samme Mønster ses i miniskørter, Flaret kjoler jeg med eller læder detalje lommer kjole skotskternet sløjfe detalje på med forsiden af ​​tresserne stil. Andre modeller med leveres skotskternet Mønster i sort og hvid. Der er en lang skort in todelt miniskirt tøj og med eller top bluse kjole længde. Til flere modeller udseende daglige dine billeder vælge i sort og blå. Samling Den Spanske fokuserer på engelsk-inspirerede Tøj. Den er hovedpersonen prikkede print. Der er skjorter, kjoler, lange nederdele&# 8230; prikker med i sort og hvid. Den pasamería og mange af kvaster pryder design. Farverne i Kollektionen er hvide, røde og sorte. Selvfølgelig alle har disse Samlinger Tilbehør, Tilbehør, matchende sko og poser. Tjek vores galleri for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 14 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة