Big Brother 12 + 1: Zulema først bortvist fra dette emne [PHOTOS]

Big Brother 12 + 1: Zulema først udvist. Er tretten udgaver reality show ekspertise og stadig form at overraske sit publikum Giver et til deres argumenter twist. Under Galla i går, den of mødte nominerede fire deltagere, havde påpeget der dagen før, så blev kastet til den dør David, Zulema, Mary Joy og Ariadna. Seerne ønskede først skubbet ud Zulema, Huset men ikke bo hos personer tolv, men som annonceret Mercedes Milá, hver uge ville træde deltageren kaldet in.

Vi har kun været in virkeligheden af ​​CGU, og vi har alt det, der af forventes Big Brother, of nomineringer første, den første udvisning of første kærlighedsaffærer, etc. og i Lobet af af AFTES Galla instrueret Mercedes Milá Vi opsummerede det hele i et par timer. Da dette program gav en masse, lad os gå af dele:

nomineringer:

  • Deltagere i denne udgave 12 in Big Brother havde nomineret Föregående den dag, selv om vi kunne tale blandt alle dem, dem da 12:59 kaldte Uden at fortælle dem, hvad of havde at GORE. Afstemninger i Skæve rum, var deltagere to give at Stemmer, som det var i første tilfældet udgaver af denne virkelighed.
  • Optælling af stemmer of nominerede i første af denne trettende udgave Big Brother var: Mary Joy, David, Zulema og Ariadna.

udvisning:

  • Lukning efter første af af parti udtrykkelige telefonopkald, Både først du har gemt Mary Joy som var Ariadne, som var lidt overrasket over at erfare, at kolleger havde hans første uge nomineret den.
  • På det tidspunkt, Mercedes Milá fra sættet Både Zulema meddelt, David skulle forlade at Huset guadalix, forårsager in uro i sig selv og deres kammerater.
  • Når det kom til sæt af Telecinco, at opdage, tjente ensomme hvad dem værelse på den store over skærm. Der interviewede Mila begge kæmpere og efter in opkald til ny af runde bortvise in af to, ønskede publikum bortvist fra den første udgave 12 + 1 Big Brother Zulema ud.
  • 27 Kaemper, der bor i Barcelona med undladt at forbinde publikum og med without tidspunkter for Zen and meditation. Desuden havde genkendte hun ikke har FOLT tilpas sig godt og i Huset med havde ENDDA in Kollision holdkammerat Pepe.
  • Ja, jeg havde in gang ud et ord, for hvilke der havde af hans været in tilhængere inde i huset til og var blevet nomineret udgangen ved siden af ​​Hende, David, der fastslog, at on Manipulator få og tæt på alle ham.

Konkurrencedeltager 12 + 1:

  • Mens der i huset Guadalix de la Sierra vi deltog of første tarer for nomineringer, sæt af på det vi Telecinco vidste Tre nye kandidater deltagere være fra Big Brother.
  • Mercedes Milá gav dem på at få dette besked eftertragtede torv James, Veronica og Thaisí. De skulle få nå Huset Guadalix bruge penge eller uden at tage in taxa. Så til sidst vinder have kapløbet startede Ærenpris efter in endnu Konkurrence. Vinderen blevet det er i order i virkeligheden deltager, er det Bilbao, er 26 år, og er er in servitrice adskilt.

Dette og meget mere gav ham den anden Galla Big Brother 12 +1 hvor vi mødte of bortvist første, nomineringer, der er på Sikker at bringe tail især blandt dem, der var også i den første og flosse deltager 1.

Bud på eBay Det blev erfaret, at vinderen kommet var til at Byde omkring 60,000 euro, så er det ikke tror in dårlig person, Penge, præcist.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 58


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron