Guti: Telecinco vil betale 75,000 euro for at sige, at Bosse have var [PHOTOS]

Guti: Telecinco vil betale 75,000 euro for at sige, at Bosse have var. den "Kaede see" Han har igen mistet in sætning. Det er nu fodboldspiller Guti, dem der har vundet for insinuerer år siden pair i et af sine programmer, "Det sker" spilleren Besiktas Han var homoseksuel. Viser they have så Guti ledsages billeder af en anden person, der kyssede, og fra Telecinco of antages, at Han var mand, når det var rent faktisk søster Atlet. Desuden kom er denne nyhed gives Guti endnu have var med Arantxa de Benito gift hvem have har med to børn.

Tre år siden For Næsten, Februar 2008 Hjerte-programmet Telecinco der foregår, udsender nogle billeder, som det det tidspunkt Sa Pa, Spiller Real Madrid Guti, ledsaget af en anden person på gaderne i Madrid. Da antydede programmet, at det var så in mand faldt påståede homoseksuelle orientering fodboldspiller. Alt dette skyldtes in fejl stor ved Fuencarral Kaede, som om de havde undersøgt lidt Mercurius havde of opdagede, at det var søster til fodboldspiller.

Telecinco Det tager et stykke tid miste krav, pà trods af hvad jeg sagde for Dage et par siden Paolo Vasile, CEO for Kaeden, hævder, at Kompensation har ikke in sådan NOGEN indflydelse without økonomi understregede og på, at også andre vundet Klager, men gør altid mere støj, NAR fordømmer. Men Husk, et par dage siden at Mediaset selskab kiggede DomT det til at betale 120,000 euro til Finito de Córdoba ved at antyde, at ægteskab med hans Arancha del Sol Hun blev brudt.

Andre, der har er vundet Telecinco Klager Enrique Iglesias Anna Kournikova og vil modtage 300,000 euro ved in billeder manipulerede, udsendes i slutningen af ​​programmet "Here hø tomato". Andre, der har det lidt af billedmanipulation program, som Jorge Javier Vázquez og Carmen Alcaide, Det var den tidligere formand for regeringens José María Aznar og hans kone, Ana Botella, manipulere billeder vil også modtage 180,000 euro.

Efter mere end to års retssager, fodboldspiller Afte har gode nyheder i år præget et af Skader og et minutters pair spil har på den tyrkiske side, taler på hvor arbejdspladsen. Med hensyn til den personlige plan, Det ikke at være synes at være et godt år for Guti, par måneder siden da et, igen at forhold til bryde hans model Noelia López. Alle disse kan være grunde hertil årsagerne Guti annonceret i sin Twitter dette kan være din sidste saeson som spiller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة