Forward Mango Spring 2016 [Billeder]

Fremad Mango Spring 2016. Fashion brands og er deres fremme forår Samlinger 2016. Den catalanske Mærke Mango præsenterer without fjeder Fremad. Selv om det skal bemærkes, at der også er vinter tøj, der kan allerede. Nye bringer forslag og os en masse jakker med tøj frakker halftime retro monstre, blomstermotiver udskriftssæt&# 8230; Oplev den nye med os kollektion af Mango!

Mango tøj og det tilbyder tidlige forår er en god vej at gå, vel vidende saeson vil være at næste. Selv da jeg sagde tidligere mange af disse kan du sætte tøj og nu den. For eksempel har nogle modeller af og jakker frakker. Du har uld og frakker klud i grundfarver, trenchcoats og parkacoats. Der er også lettere, Perfekt midt i sæsonen jakker til som parkacoats, Læder og jakker ruskind eller regnfrakker. kimonoer og er også poncho stil jakker til meget den nye stede i kollektion, der er meget fede modeller med eller med print Etniske broderet pailletter. lange Veste, Det er et andet løfte om til at tage hensyn Mango du har i flere modeller med i forskellige Farver komfortable tekstiler, brokader, Jacquard&# 8230;

med til hensyn kjoler foråret til 2016 der er af masser modeller at vælge imellem, der passer til og enhver smag pengepung. Pointen er en af ​​de store hovedpersoner i kjolerne. Der er i modeller og som regel forskellige nuancer med en lang midi. blonder Ses i det meste kjoler manufakturhandler stil i farve sort. Kjole Kort med blomster og lette bevægende print er, til meget frisk foråret. Andre modeller in markant har stil langærmet boho chic. For kjole der lige med lange og midi kjoler i blå eller backless kostbar okkerfarvet kjole plisseret med. For et bryllup, du har smukke med lange kjoler Detaljer draperede, pailletter, chiffon eller blonde. For dem, der kan søger in sommerlig ikke gå mere glip kjoler bomuld med eller i sailor striber Hor. Skjorter og er bluser blevet et must-have useful foråret. Elegant design handle engagement i print shirts med til at diskrete matche skræddersyede jakkesæt eller bluser flæser med. Der bluser skjorter og med stil afslappet mønstrede striber, plaider&# 8230; med bat, kort- eller lange ærmer. Hvis du ønsker at kombinere in bluse med en eller festkjole nederdel Bukser, vil jeg vædde in cross model af og Silke ecru blouse. Skørterne for foråret 2016 Mango kommer i forskellige stilarter: lange, blusset, plisserede miniskørter&# 8230; Der er i monstre bomuld, glat, ruskind, tryk med, pailletter, flæser&# 8230; Besøg vores galleri for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 20


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer