Santillana brun, var det ikke så brun

et par dage siden, finder vi alarmerende Facebook indlæg udgivet af en ansvarlig forælder. Da have ikke havde, havde have fundet noget frygteligt mens gennemgå til nye lærebøger without datter (aktivitet herfra Vi bifalder, især hvis vi den betragter frygtede travlhed i endeløse Tilbage til skolen). Det var i sprog og litteratur med bog, at faderen opdagede noget, der negativt overrasket: indhold læsning kompetence blev kaldt &8220; Brun og hvad er in coping&8221;. Tøven Uden, tog have pågældende et billede af den side af den pågældende bog og lagt det på Facebook, viser harme leaders, som det syntes &8220; forbløffende&8221; Han har på stødt noget i angiveligt beregnet til børn BOG tolv år. They have også til at kalde benyttede lejligheden tekstuelt siger Refleksion &8220; ked af meget for arbejde is at værdierne, der formidler vores skoler&# 8221 ;.

Vi ved alle, brun hvad. Faderen irriteret blev ved at normalisere dagligdags begreb, og så muligvis fordi studerende (herunder hans datter) foler sig mindre Abent at sige, at enhver tung aktivitet på var arbejdet &8220; Brown&# 8221 ;.

Ellahoy fra at skrive, reagerer forargelse vi med det så vi da, da fleste af tusinde fire mennesker, der delte Posten; I saw men, før kommentere, besluttede at kontakte den redaktionelle, at forklare, at vi ikke meget godt forstod, hvad motivationen var til at omfatte &8220; brun&8221; i in læseforståelse tekst. Spurgte vi, hvad der var Formålet, og indikerer for dem, at hvis ikke det of gjorde, og dette på tilfælde viral foregik netværk.

Kort tid derefter, udgiveren fundet years, fra på din profil Facebook, indholdet af alle som der lærebøger, intet er der, der den pædagogisk undslipper hæfte: &8220; Det er hensigten, at the studerende identificerer i hvilken skrevet og kan er tone nærme forståelsen sig af et klart humoristisk ironisk og tekst&# 8221 ;. Of understregede, at hører tekst til den pågældende enheden læsefærdigheder i kommunikationsprogram, plads, der bruges til at analysere tekster af forskellig art (humoristiske, Poetiske, metaforiske, klassikere, OSV).

Jeg forsøgte at medtage denne ikke redaktionelle indhold sagde til mellem linjerne tolv elever i år &8220; arbejdet fuld er af brun&8221; Hvis du ikke Laere af dem at skelne indholdet in beretning om hans Kommunikative hensigt. For bedre at forklare dette, vedlagt vi den næste side i Bogen, at den ikke forælder havde lagt ud på Facebook, og som kan vises nogle øvelser, der fra erklæringerne bekræfter Forlaget Santillana.

Vi må ikke Glemme, at det har alle pædagogiske indhold Lærer support learning, der fungerer som in vejledning for korrekt forståelse dem af, og derfor ville være in drage til at fordel af af betydningen værdier pà arbejdspladsen LaesEr teksten som et øjebliks Refleksion; selvom naturligvis Der er ingen Lærer bedre end det gode eksempel vi forældre Vores børn derhjemme.

Ligesom mange andre, kunne vi stå over for af et klart tilfælde manglende dybde. Vi har i vores hænder in magt med enorm sociale netværk, nogle gange men ikke godt MALE udmærket, hvad vi kan få til at udgive noget, som vi er ikke fuldt informeret. Mens hensigten forælder var med den at dele og deres harme Maske mere fjernt Refleksion mobilisere ansvarlige forældre som mellem handling ham; det havde brug for at bedre hele analysere indholdet eller hvad er den samme: siden sells.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 17


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron