5 fejl, vi GOR ifort sokker på når knæ

Misbrug af kan ødelægge knæet sokker over Hel look. Vi ikke det Da ønsker i dag Kometer fejl stil Hvis du har besluttet at tilføje decantarte af denne og så dristige præsenterer saw her den mest rungende NEJ, NAR udfører halvstrømper flere end.

1. Kombiner teksturer tykke sokker med varmere udseende

Det er rigtigt, hverdagsbrug er til at til at vælge uld tendens sokker, der står på den valgte outfit. dog skal tage hensyn tykkelse og til tøj, der vil ledsage. Er katastrofal gå ud med et par tykke uldsokker i harmoni med in nude nederdel toner og et sneakers pair. Glem ikke den saeson, hvor du er. Hvis vejret kræfter indpakke vælge strik teksturer, Ellers vælger bomuld stof eller in mere sofistikeret stil i henhold til den i øjeblikket. skynde du ikke brandishes teksturer, hvis du ikke er på Sikker udfaldet.

Vi ved, at vi tilpasse skal hver saeson sig, og det med ud synes utænkeligt midvinter udsat Benet. Hvis du ønsker at se smuk, Uden in kold hjem, vælge at kombinere sokker sokker med ... men pas !, Ikke på mest vælger of tykke sorte strømpebukser i dit Skab, fordi så vil du ødelægge hele Tøj. Ideelt, vælge strømper stof tyndere end sokkerne. Kontrasten bliver den afkøle.

3. Vælg umulige udskrifter

den oxford Tøj Det er den mest sete i Arenes Lob, hvor sokker over knæet opkræve in ubestridelig rolle. In miniskirt, trykt eller plain, plisseret, Bryder uskyld college Kigge efter et af af strejf Mest trend. Men det er meget nemt at skrue op, hvis vi med vælger sokker stemplet Knopperne forrest. Det, vi ønsker, er sætte fokus på af included benene, Mest der ville kombinere eftertragtede sokker -olvidándonos én i grå farve estampados- toner, granater, sorte eller Brune. Hvis du ønsker at gå videre, vælge dem med nogle Detaljer i stoffet, eller ornament nogle Buer, bånd eller dikkedarer.

4. Brug dem over leggings

den tekstur med er uforenelig leggings sokker af denne type. Hvis du ønsker at bruge dem, dem skjule dine under støvler, men aldrig Lade et minimum af stof asome over knæet. Du kan få sekunder på ødelægge look.

5. Dårlig BAERE sokker med festlig Vaev

Du har til at bruge carte blanche NOGEN form for MONSTER form og tekstur, men med altid viden. Vi har den in September alsidighed af af denne sokker art, og er til hver Grunden Vaev har sin scene. Forsøg ikke at kombinere glitter sokker, med eller flere gaze blonde afslappet Tøj. In satsning for dem minidress sort og stiletter, Du vil skinne.

Maske du kan være interesseret: Bralettes 8 grunde til, at vi elsker, hvordan du bruger kropsform din og som leggings afrikansk mode: 4 initiativer, vi elsker


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 21


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho