Top 10 mest berømte kvindelige herskere i historien


  Generelt Snak om ikke Megen stor rolle, kvinder havde i historien på alle niveauer. Kvinder, udmærkede der sig i medicin, skriver eller kunst, til kvinder, der regerede lidenskab med og strategi. Og landmænd kunsthåndværkere og det glemt, at Hjälp at tage of form, ligesom mænd, den verden, kender vi i dag.

  Folk taler om dem som ofte i heltinder in mandeverden, men Var altid in the af historien. Nogle gange om og selv ved hans vi ikke alle resultater, og eksisterede ændrede forløbet pA godt og ONDT, som enhver linear.

  I dag dig det vi bringer top 10 mest berømte kvindelige herskere i historien.

  Du må også gerne Hillary Clinton: Kvinde første til Det Hvide Hus kandidat [PHOTOS] og Hillary Clinton: billeder af den mulige amerikanske PRAESIDENT

  1. Cleopatra

  Cleopatra Thea Philopator Nea (69-30 a.), Cleopatra VII eller flere er Kendt Kleopatra, fEU vigtigste af guvernanter ledere i den gamle Afsluttende af det phase Egypten. They have arvede tronen 18 år efter med kun without fars død Ptolemaeus XII. Cleopatra blev tvunget Vilje af til at gifte sig med without 12-Arige Bror, Ptolemaeus XIII Dionysos II. Anoints Hendes Bror-mand Hjälp med sig som at etablere in guvernante.

  Selv om stedet Smuk som in monark faktisk ud til, at Dens appel R without intelligens. Cleopatra talte in halv snes sprog og blev uddannet i matematik, filosofi, talekunst og astronomi. Faktisk hans folk anerkendt for deres og kærlighed til gode uddannelse historien om hans land, som det kunne tale og den faraoniske Laese sprog.

  betragtes som en stor strateg, blev af de mest in magtfulde kvinder i tiden. Masser er med Julius Caesar kendte alliancer og Mark Antony, præget seksuelle af Moder, begge sider af der forstås Pagter, at politisk stabilitet i Lobet af without regeringstid.

  2. Boudicca

  den Queen of the Iceni kriger, of keltiske folk koncentreret i flere britiske stammer, hovedperson var i den største oprør i Storbritannien romerske besættelse mod, herunder 60 og 61 A.D. Celtic tradition at være det tilladt kvinder arvinger til tronen, men det ikke romerske imperium genkende kvindelige arvinger, så til død far Boudica, Prasutagus, romerne hans som bilag rules, som om det var blevet erobret. Den Iceni konspireret at GORE oprør folk og det mod romerske De blev navngivet villigt til deres som leder Boudica. Krigen varede et år, med tragiske afslutning for Iceni, desværre Knust af det romerske imperium.

  3. Isabell II

  Isabel II i Bourbon (1830-1904), det var Queen of Spain mellem 1833 og 1868, efter af lov ophævelsen saliske igennem pragmatisk Sanktion overvejet, at kun mandlige efterkommere royalistiske. Dette forårsagede oprør María Isidro Infante Carlos, den som blev af absolutistiske understøttet Grupper, Giver anledning til den der Carlist berømte bevægelse.

  Nogle historikere har katalogiseret regere af Elizabeth II som en af ​​af tiden Mest korrupte. Hans regeringstid karakteriseret blev som en periode med til overgang demokrati, indgangen til ved Industrialisering. Elizabeth II efterlod med et Kongerige fyldt gæld, som i sidste FORTE therefore have til i sit eksil I Revolutionen 1868 som den første etablerede republik i landet.

  Ikke desto mindre er det som anerkendt Dronningen begyndte af landet Industrialiseringen, oprettelsen med af første jernbanelinjer og modernisering af Både Naval Armanda, GIK fra sejlads varcos Mekaniske dampskibe. Derudover har llevron ud vigtige hydrauliske Værker såsom Canal de Isabel II. Engang have forsøgte at køre præsidentposten til, at forværre hvilket FORTE til deres image foran den Spanske befolkning.

  4. Indira Gandhi

  Indira Gandhi (1917-1984) Han var og statsmand Premierminister i Indien 1966-1977 og fra 1980 til den 31. oktober without mordet, 1984. Selv om hans navn kan forveksles, havde Ingen relation til Mahatma Gandhi. Premierminister, tog Hendes efternavn mand, Feroze Gandhi.

  betragtes som en Strålende politisk strateg Det var in udbredt mennesker fra og meget støtte of hadet af oppositionspartierne. Held magt længere end NOGEN Premierminister i Indien og som betragtes Arkitekten bag Industrialisering i landet.

  5. Nefertiti

  Nefertiti (s. XIV C), det var Prinsesse og Dronning af det attende Dynasti Egypten, hustru af kong Akhnaton. Hans regeringstid var af præget without politiske Religiöse og rolle, som hyldet bliver in gudinde. hans betagende Smukke Var det til årsag monumentale præstationer store without døtre og med mand, noget usædvanligt på det tidspunkt. akhnaton navngivet Stor Royal Wife, making queen-farao og det Yde magter i ligevægt Farao selv med.

  6. Dronningen af ​​Saba

  Sheba (X s. C) var in legendarisk figur, behandlede hersker over Reino de Saba, in gamle Kongerige som den nuværende menes R område og Etiopien Yemen. Selv om det af lidt Kendt er, Hun er i fortalt Bibelen, Koranen Historie og om i historierne Etiopien. Det Menes, at Salomons kone, hvem med barnet ansvarlig for at tage haft Pagtens Ark Israel til hans og Hende bringe governs.

  7. Catherine

  Catherine stor (1792-1796) er den berømte Kejserinde af Rusland og førende eksponent for oplyst enevælde i landet. Betragtes som in Visionaer, Rusland forsøgt at ændre give magt til mere Adelen oprettelse iDeer af og revolutionen fremmes Montesquieu.

  8. Victoria af England

  Af Victoria I England (1819-1901), Dronning af og Irland Storbritannien. Det var den britiske under monark storhedstid af det større britiske imperium. Det formodes, at var in stor Forfatter og en halv have skrev 2500 ord om dagen. They have skrev mange Journals and Papers, der kom til at Have 122 volumener. Hans datter Beatriz, at Lykkes hende transskriberet og hans dagbøger brændt of fleste, selv om mange stadig.

  9. Benazir Bhutto

  Lederen af ​​Pakistans Folkeparti, Benazir Bhutto (1953-2007) var den Kvinde første til at holde af Kontoret Premierminister i et muslimsk land. FORTE Pakistan have to gange, men på trods af deres indsats for at forbedre kvinder i livet for Pakistan, har ikke politiske pres opositorios Parterne lade sine lofter og så hans parti lyset. Hun blev myrdet i fuld politisk Kampagne.

  10. Corazón Aquino

  Corazón Aquino (1933-2009), Cory Aquino Kendt bedre som det var af de mest in indflydelsesrige Historie og populære kvinders Filippinerne, gennem deltagelse af og kamp i omstyrtelsen diktator Ferdinand Marcos i 1986. Denne Laege af i humaniora afdøde 2009 They have Filippinerne regerede fra 1987 til 1992 og huskes for det liv demokratiske derhjemme.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  3 + 1 =


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif أتعس عيد حب إيجابيات الصورة ستائر المطبخ