Fordele Ved at gå med Stokke

Gåture sundt også det er den enklere motion. Du skal til at sætte nødt bare på og sko begynde at GORE made. Gåture in time om dagen (mindst tre gange om ugen) rapporterer flere fordele, Både fysisk og følelsesmæssigt. Således bl.a. styrker musklerne, Aktiv stofskifte -in perfekt øvelse at brænde kalorier tabe og vægt intestinal transit accelererer, ILTER luftvejene og og syndet forbedrer HUMOR. Når vi den vedtager Sunde vane at udøve, er det vigtigt at starte gradvist at OGE intensiteten og tid som får vi fitness. Og hvis vi får mere motion gå, intet lyst til at det med GORE Stave in ny form trendsætter.

Gåture med poler

Gåture med poler tilstand er fra tilpasset stavgang (Stavgang), der er ved at vinde flere tilhængere. Blandt andre fordele, hjælper det med dig at arbejde mere end 90% af den muscularity når vi Vandrer. Det hjælper også på reducere indvirkningen Samlinger og til at udføre bevægelserne ben toner dine. Og mens sundhedspleje vandt Kampen på skalaen, fordi du går med paele hjælper forbrænde flere kalorier. Ved at gå uden poler kan du brænde 260 kalorier op til i get ripped off; med stængerne 400 overvindes kan.

Stænger (af et let materiale, typisk kulfiber, og at holde håndleddet snore) of støtter når walking, især NAR lange foretager kører. Ud over at OGE muskelstyrke, forbedrer Koordination og mobilitet, hjælper reducere spændingerne og stress, styrker immunforsvaret og langsom aldring.

Du kan også være i interesseret 10 fordele Ved at gå om dagen in time, og finde ud af, om at det er gå barfodet gavnligt eller skadeligt?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 86 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron