Calzedonia Collection efterår / Vinter 2014-2015 [PHOTOS]

Calzedonia Collection efterår / Vinter 2014-2015. Strømper, leggings sokker og om er afgørende vinteren, også med os hjælpe at fuldføre udseendet. Calzedonia altid overrasker kollektion efter os indsamling, og med lege modetrends midten tilpasset. For 2014/2015 efterår-vinter med sorte strømper fantasi bæres færdige og meget læder leggings er på stadig mode.

gamacher

I den nye saeson leggings er alle Næsten færdige læder finish med skinnende. Er det meste sort for grå med eller mørk prægede finish, jacquard og oplysninger om tværgående striber. Vi også finder designs, der kombinerer stoffer eller forskellige transparenter. Stifter, blonder og er på mange kæder MADER meget Originalt design. Er det for De udskrifter med print leggings meste af malerier, blomster print eller Barok. Stof denim leggings med er en anden tendens, kommer i farver og Stoffer forskellige denim. Er leggings ideelle at kombinere skjorter og med Oversize Trojer trykt Både så glat. Du kan også med tage sweatshirts, fashionable så denne saeson. Leggings og med blanke metalliske finish reserveret aften er til, kombinere med og Detaljer bluser blonde. Calzedonia Giver helt sikkert in vifte bred.

strømpebukser

Calzedonia genopfinde modeller til sine betyde vi kan det ideelle finde sted med vores at kombinere efterår be model. Strømper doilies med blonder blonder og mest er en af ​​forslag til den nye karismatiske kollektion. Du har forskellige sorte modeller i blonder, er meget let matche sokker at, der går godt eller med enhver stil kjole dagligt. Andre modeller har Nitter Runde, krystaller forskellige størrelser af og i sort farve, er perfekte strømper til festlige outfits. For vinteren be modeller på med satsning mønstrede striber, plaider eller pastiller. Tykke sokker er, der ikke hjælper os gå og så Passere koldt til mode. Du har også in enkelt Farve bærer relief modeller MONSTER striber, plaider eller kæder.

Muldvarpe er også hovedpersonerne i mange modeller. Kan ses i gennemsigtige sorte strømper prikker i samme farve med i relief, kombineret hvid og rød eller i ryggen. In nyhed den er lys gennemsnitlige med dyr form (f.eks, kat) øverst. Andre design kommer med en stribe sløjfe af den på og bag, hvilket gør dem meget sexede modeller. Tattoo strømper dristigste er, selvom modeller er også leopard print ideel. Gå ikke af vores galleri glip for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة