Mango: Militær stil for næste O / I 2012-13 [PHOTOS]

Mango: Militær stil for næste O / I 2012-13. Tilbragte nogle gang saw at gennemgå of kollektioner til næste efterår / vinter 2012-13 og ikke bare of store virksomheder nu er ved at tage med deres kampagner kreationer præsenteret catwalken på Februar til fra marts, men den billige virksomheder også på denne Peger tendens. for eksempel mango introducerede hun og et par uger siden os in forsmag på hans fald kollektion, men vi har nu af nye klæder præget in klar militær trend, der vil ikke GORE men dig tabe in Toddel forslag af deres kvindelighed med.

Ud til det be, at vi sell tilbage til denne mili efterår / vinter 2012-13, vi som viser of forslag seneste, vi be vores Maerker omkostninger wash Favoritter. Zara TRF har i sin Lookbook været først juni 2012 den vælger militær Mønster i deres Klæder.

Så du ved, vil være Tøj disse dem, der finde i butikkerne mango plakat med "New Season" under Rabat sommeren er ved at starte, medmindre du er i Madrid, hvor der allerede bærer disse dage med rabatter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 62


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron