H & M Collection Spring 2017 [PHOTO]

H&M præsenterer without nye kollektion for foråret 2017. Det er en samling af tøj og fuld trend mode. Hvis du ønsker at skabe in trendy og meget smarte kan du ikke forår garderobe gå fra forslagene glip af H&M. Til foråret 2017 triumf cake neutral lyse og farver. Nye konkrete opfylder mange af forslag tendenser i sæsonen store. Oplev med den nye kollektion you af H&M til foråret 2017.

Spring kjoler H&M

For den nye forårssæson 2017 H&M foreslår in uendelighed af Paen og meget smigrende kjoler. Vichy billeder og er meget applikationer aktuelt, brs H&M inkorporerer i sit design. For eksempel i in kjole Kort gingham-print i sort og hvid med farve-applikationer. Ideelle foråret of prints er til. H&M har in Kort kjole i Crepet Viskose blomstret stof med og Hvidt Mønster i blat. Perkins bærer Hals og lange ærmer puffede.

Afgørende er i foråret frakker og jakker Halvleg. H&M har trenchcoats, frakker, bombefly, Jakker korte, parkacoats&# 8230; Masser af og modeller. Vores favoritter er in af: in frakke entretiempo Short-resistent stof med klap og med påsatte lommer pastel pink. Lyserøde Farver of generel er i denne saeson tendens. For mere urban satsning på en lang trenchcoat navy satin eller i en satin jakke med blomster print bombefly udseende.

Ny samling H&M Spring: from modeller bedste nederdele

Tyl nederdele stadig er meget moderne foråret 2017. H&M foreslår in plisseret tyl skort med blonde gennembrudt mintgrøn eller og sort. Plisserede nederdele har også i den nye rolle deres kollektion. Du vil Elske in model af og fint plisseret nederdel lyspunkt i lavendel. Desuden kan du kombineres med in matchende plisseret top. Du er også fodlænker nederdele udføre frilly mesh plumeti eller med miniskørter crossover design.

aber H&M

Vil jeg at Endelig ønsker tale Aber signatur. Aber er til eller ideelle foråret sommeren. Buksedragter Brandet tilbyder langærmet flæser blomsterprint og med. Der er også til og mere sofistikerede ideel in aber begivenhed. For eksempel abe af tøj kan in crepe stof i i blå nat. Og ikke har et ifort ærmer design af krydsede revers. Udseende afslappet dine til mere SATSE i lang brystplade Lavet af stof blødt Tencel® lyocell.

I kan du vores galleri is flere modeller Spring samling H&M. Du kan også være interesseret i: H&M lancerer "Bring det" in ny Genbrug Kampagne eller af den lyserøde TROJE H&M, der viral var.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 60


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة