Mænd: Clues at genkende, hvis din fyr er et skvat

Mænd: Clues at genkende, hvis din fyr er et skvat. Kvinder Alle har brug for mænd, der ønsker years, forkælet, GORE og os os overraske gaver Romantisk, men vi også os ønsker med det modsatte lejlighedsvis, eller nogle pålægge egne sine regler, DVS. Kalk og sand. Vi på vores Have at ønsker side in mand med karakter ikke med et altid reagere 'ja' rungende til alt, hvad du siger, eller om vi bede tilladelse ud til at gå med venner, i sidste thus hvad vi normalt kalder in calzonazos. Vi giver tegn til dig nogle genkende Hvis din fyr er en af ​​dem.

Når vi normalt be for par, kvinder sporge om minimumskrav dreng skal vores opfylde; Mest almindelige at være er kærlige, omsorgsfulde, romantisk og frem for alt trofaste, men ud over alle disse funktioner, der er andre, indflydelse Ingen som, som havende karakter, initiativ og personlighed, det er, end in sand skvat.

Vi gerne kaste alle komplimenter years, at GORE you lidt gaver lejlighed på eller er lige, men hvis dette er Konstant, Den tid vil komme, når vi vil therefore cansándonos, fordi der er også behov fra tid til et argument walk.

Hvis du nogensinde tænkt, hvis din er en fyr godt eksempel det, eller hvis du ønsker at Vide, hvordan jeg genkender før det er for sent, overveje disse nogle, fordi sikkert denne mand er ikke for dig.

  • Altid Giver dig grund: Hvis du har bemærket, når du ikke selv at gør det, FYR altid din Giver dig grund overhovedet, gør vil ryste, du er ikke græsk klogt at Konstant at danse vand som.
  • Du bede om tilladelse: Hvis hver gang ud med Venner (mindre) spørger, om det er okay, så dem lad Vide, skal også Have at din eget liv Uden for Parret, fordi hvis du vil ikke afslutte træt hinanden.
  • Du er bang for: Hvis du hver gang du ændre is, at det er ved at blive bitte tidspunkter på, og det som hvis be gør man du var monster, FYR den ikke kender virkelig is det i øjnene, så du kan tage til allerede efterretning bedste af med din Mader at bryde partner, og flugt.
  • I dig Bønfalder sengen: Mænd har også ret til at sige De ikke ønsker på bestemte have sex at tidspunkter, ligesom os, når men have gør hvad du vil vil og når, spørger dig, at ikke arbejder.

Sikkert eller hvis du fortsætter begynde et forhold med in under tøflen, færdig du Bega in utroskab in vanskeligste af LOSE problemer at par, så undgå det så hurtigt som muligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron