Dukkehuse: miniaturer [Billeder]

Dukkehuse, miniaturer som kan være sande gerninger kunst. Hvad der som in udfordring begynder in manualidad, Du kan blive in hel lidenskab. Dukkehuse understøtter alle stilarter. For at GORE dette, når du har strukturen af ​​huset, som du kan selv eller erhverve GORE dig in Butik specialiseret har sig i legetøj, Du er nødt til at det dekorere. Det vil det med GORE miniaturer, sma stykker Møbler hus.

At have en ikke at være dukkehus behöver eller et indfald in DYR hobby, fordi du kan lave Laere dine at egne thumbnails og hjem med dit dekorere in bestemt oprindelige og stil. Dukkehuse skabe lidenskab, og selv er genstand for opsamling.

Dukkehuse er også en god made Spille Laere og med den mindste af huset, for selv for nogle Møbler udsmykning eller kan du bruge nogle Teknik Mere omfattende, deltage kan og deres GORE egne objekter dekorere at Huset.

Først fremmest og det husker, at konstrueret og er et dukkehus indrettet tålmodighed med. Vi kan ikke foregive, at Huset er i udført in eftermiddag, men skønheden i dette Hobbie Det er at gå hjem at skabe som denne miniature du opdage eller nye nye modeller iDeer. Hvis du ikke ønsker at komplicere, kan du altid henvende sig til at KOBE Tilbehør eller dele Møbler, men det selv gør når du vil du bemærke først in udfordringerne af er i den dukkehus at tilskynde fantasi Hjælp af og ved kreativitet hænder dine.

Miniaturebilleder skal følgende GORE materialer:

  • Vælg det materiale, du kommer til at arbejde (træ, porcelæn, glas til Vinduer, papir, sma sten ...)
  • Hammer
  • små som
  • Lak, maling eller fernis
  • lim
  • saks

Når du har bygget Huset (Gulv, vægge, Vinduer, dore, indvendige Trappe, hvis det er en to-etagers hus ...), tid til at komme til at ankomme Møbler af forskellig ophold. Nogle iDeer Her er dit hus til at dekorere miniaturer:

  • Køkken: Porcelæn er et Ideelt materiale til køkkenmøbler for without Farve Hvide, eller som kan male sætte tegnestifter simulerer skytterne.
  • Stue eller alrum: Her er bedst bruge at træ til at lave Stole, og kommoder edge. Du vil finde fine træ Finer butikker intarsia. Du kan ikke gå glip lænestol af en eller in fløj, træ foret med farverige klud, og brug in blød klud, såsom Tyl, til gardiner.
  • Soveværelser: Her foreslår tæpper og vi hækle Dyner. Seng brings madras og et stykke skumgummi håndværk inorder butikker.
  • Børneværelset: Her kan du være så som kreativ du ønsker. Tag fat i malerier, avisudklip til og magasiner tapetsering væggen, tekstiler til og farverige enmoquetar gulvet.

Herfra dekorere dukkehus med din din familie og hjem nyde også denne er en miniature Gave uforglemmelig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة