Velvet: Peter og mellem brylluppet Rosamari gå videre [Photo og videoer]

Den særlige kapitel i AFTES tilbydes Antenne 3 Velvet hovedpersoner havde Parret Dannet af Peter og Rosamari. Og hele natten have har været Reyes Twirling Hendes beslutning med sig om at gifte hende. Når det synes fast alle besluttet Rosamari Bryder ordninger: &8220; viser, at du er gift med en mand, loyal, ansvarlig og sandhed&8221;, &8220; og jeg elsker dig at GORE ønsker hele mit liv glad dig&8221;. Peter kan ikke fortælle, hvad du mener om Rita virkelig Hendes ord og mor sluges autoconvenciéndose gifte til hans der er den bedste barn beslutning: &8220; Lad os være in familie&8221;.

Velvet par klart den er stjerne Ana og Alberto, nemlig Paula Echevarría og Miguel Ángel Silvestre, Men of sekundære karakterer har også deres gnist. Især trekantsdrama den, der danner Pedro, Rosamari og Clara. CGU CGU efter deres forhold ordrer Giver. Men ud til det nu be, at de første er to Klare: of gifter sig.

den Bryllup Peter og Rosa Mari Det er ved at finde sted, men før bare natten på alt Vendt hovedet. Jan den på side, angrebet Peter tvivl om, hvorvidt Rigtige ved det du gør at gifte sig med Rosa Mari, mens Rita Han er til at bekende sine villig sande følelser. Med og Jonas et Clara vil mild vanvittigt nat fuld af sjov og uenigheder.

Flere videoer Antena3

Dette var i det særlige højdepunktet kapitel i AFTES trukket antenne 3 for sale at tilbage til på pressed hørelse mandag. De gjorde ikke dårligt, fordi var af den mest sete med dagen 17% andel. Men at ny episode is in af den anden saeson bliver nødt til at til næste mandag sale. Ved den lejlighed normalitet og tilbage til Velvet sells og vi med dagen fortsætter. Husker Du, at hvis vi forlader Nar Ana Alberto kyssede igen og ha på Kinden ... hvad der vil ske?

Vi vil gerne vide, hvad du om denne synes sidste nat særligt kapitel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 39 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi