Linfrø: egenskaper, fordeler og kontraindikasjoner

den linfrø er en alliert for å gå ned i vekt først, fordi de er rike på fiber og således mett. I tillegg til å kontrollere appetitten, en av hans mest kjente fordelene, er det også et naturlig alternativ til fjerne giftstoffer legemet (vanndrivende virkning), overskudd av væske og regulere intestinal transit. La oss se nærmere på hva de egenskapene linfrø eller linfrø, en mat som forbruket har økt betydelig de siste årene er.

Egenskaper av linfrø

Næringsstoffer fra linfrø utøve rensende virkning og samtidig, og takket være dens fiberinnhold og essensielle fettsyrer Omega 3 og Omega 6, De hjelper til å opprettholde kontrollerte nivåer av kolesterol og triglyserider. Linfrø også inneholde vitaminer, spesielt B og E; mineraler (Jern, kalsium, kalium, jod, kobber, fosfor, sink), aminosyrer (Leucin, cystein, isoleucin) og fordøyelsesenzymer.

Forbruk av linfrø forbedrer opptaket av vitaminer, som bidrar til å forbedre hudens helse. Linfrø eller gylden lin er også gode måter å kontrollere diabetes, blodtrykket og for å fremme den riktige funksjon av hjertet og det vaskulære system.

Fordeler og hvordan du tar linfrø

Linfrø eller linfrø gi interessante helsemessige fordeler, inkludert:

  1. kontroll KolesterolDets innhold i omega 3 og omega 6 omdanner linfrø i spesielt egnet for å kontrollere nivåene av blod fett.
  2. kontroll glukose: Bidrar til å holde i sjakk blodsukkernivået.
  3. forhindre forstoppelse: Den fiberinnholdet bidrar til å regulere intestinal transit.
  4. detoxing: Rensevirkning, takket være deres fiberinnhold.
  5. fremme fordøyelsen: Flax frø inneholder fordøyelsesenzymer.
  6. forebygge kreft: Linfrø har også anticancer egenskaper, særlig for å forebygge tykktarm, bryst eller prostata.
  7. Weight Control: Det er nettopp en av de mest utbredte bruken, for å forsterke resultatene av vekttap dietter. Som vi har nevnt, linfrø å kontrollere appetitten og gi fiber.

Hvordan ta linfrø?

Vi kan finne dem som hele korn (Brød, müsli), knust, malt til mel eller linolje (For å pynte kalde retter og salater). Det er best å kjøpe hele frø og male dem hjemme før du tar dem, og dermed bedre beholde alle sine eiendommer. De kan blandes med yoghurt, salater eller sauser. Det anbefales å ta ca 25 gram om dagen. I naturmedisinere og spesialitet butikker kan vi finne et bredt utvalg av linfrø som linfrø økologiske, gylne linfrø, linfrø knust eller brun lin.

Kontra

Linfrø unngå problemer i tilfelle av irritabel tarm lide fordi de kan forverre symptomene på tarm irritasjon.

Du kan også være interessert i: ernæringsmessige egenskaper av mat: 5 triks for å ikke tape og sesam: egenskaper og fordeler.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 53


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron