Fordeler med grønn te faste for helse


  Slanking, avgiftende og depurante. Dette er noen av fordelene ved grønn te, fordeler de som gjør mest hvis vi tar en kopp faste. Prøv den og se hvordan grønn te kan hjelpe fjerne de ekstra kiloene og giftstoffer som akkumuleres i kroppen.

  Grønn te, innenfor det brede utvalget av planter og naturlige urter, regnes som en ekte Anti-aldring elixir, takket være sin tannininnhold, rik på antioksidanter. I tillegg grønn te inneholder vitaminer og mineraler. Hva er fordelene med å starte dagen med en kopp grønn te? Vi oppdager dem.

  1. Grønn Slimming Tea

  Du ønsker å miste de ekstra kiloene? Ikke miste nerve, fordi hvis du trenger ekstra hjelp, her har du det. Den eksepsjonelle grønn te ikke bare en naturlig alliert, men til telefon takket, blant andre, dets egenskaper lipolíticas, depurativas og diuréticas. Grønn te stimulerer thermogenic aktiviteten, dvs. hjelper kroppen forbrenne mer kalorier.

  2. Andre egenskaper av grønn te

  På samme tid reduserer grønn te absorpsjonen av karbohydrater og lipider, begrense absorpsjon av kalorier. Det hjelper også å fjerne væske og redusere kolesterolet. Dens polyfenoler gjøre det en stor antioksidant.

  3. Vist klinisk

  Nyere studier har også funnet at å drikke to kopper grønn te om dagen favoriserer Fjerning av fett i magen området, den mest ødeleggende for helsen til hjertet og hjernen. Med lime juice og mynteblader, er det mest forfriskende.

  4. Grønn te for leveren omsorg

  Ifølge kinesisk medisin, leveren en tendens til å bli endret i vårmånedene, forårsaker helseproblemer som tretthet, fordøyelsesproblemer og selv økt irritabilitet eller humørsvingninger. Å normalisere sine funksjoner, er det best å ta en til to kopper grønn te om dagen, en før frokost, for å styrke sin rensende effekt.

  5. Grønn te å forhindre søvnapné

  Slutte å puste i 10 sekunder flere ganger i løpet av natten er et alvorlig problem. I tillegg til å sove på siden eller hvile hodet på en dobbel pute, kan grønn te bidra til å bekjempe apneas, takket være de polyfenoler den inneholder, som beskytter hjernen i perioder med oksygenmangel. Ta 3 kopper om dagen, ikke mer å komme opp.

  6. Grønn te for helsen til røykere

  Forskning har funnet at grønn te er en stor alliert av helsen til røykere, trene et forebyggende tiltak mot lungekreft. Takket være sin rikdom katekiner, en kraftig antioksidant, drikke grønn te reduserer risikoen for kreft.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 2 = 7


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة