10 matvarer kjøtt erstatter for vegetarianere


  etter en vegetarisk kosthold betyr ikke glemme dine favorittoppskrifter. Lyst på en burger? Og deilige dumplings? Vegetariske versjoner av disse rettene kan bli enda mer sunn og næringsrik. Ta note av disse mat kjøtt erstatter, vegetal og du vil se hvordan ikke gå glipp av kjøtt i kosten.

  1. Tofu og tempeh

  Tempeh er en variant av tofu, laget av soyabønnefrø. Begge dokumentene er en ideell erstatning for kjøtt. Med tofu nuggets kan vi utvikle (i stedet for kylling) eller en deilig tofu Kung Pao, en oppskrift på kinesisk mat. Samtidig med tempeh kan vi lage en deilig kake eller rull den til fileter eller bruke den som en erstatning kjøtt mat i oppskrifter for kjøttboller.

  2. Seitan

  laget av hvetegluten. Han krydret med urter og krydder er et ideal for biff eller svinekjøtt erstatning. Prøv det grillet eller med en saus beurre blanc eller fransk beurre blanc saus.

  3. champiñones som en kjøtterstatning

  Kjøttet lignende smaken gi oss sopp, foruten å være en satiating mat. Du kan være en ideell erstatning for CARDNE. For eksempel, sauteed vegan smør (som inneholder kokosolje og olivenolje) eller krydret med pepper, timian og balsamic eddik. Du kan også forberede dem med nøtter.

  4. Jaca: Utmerket kjøtt erstatning

  frukt, hjemme i Sørøst-Asia, fulle av næringsstoffer, men også kalorier, så du bør ikke misbruke sitt forbruk. Nettopp på grunn av dens ernæringssammensetning (jern, kalium, kalsium, etc.) er en ideell erstatning for kjøtt. Søt smak, kan bli inkludert i noen oppskrift som før take kylling, biff eller svinekjøtt.

  5. auberginer

  Aubergine er en stift i vegetarisk kosthold, spesielt for sin allsidighet. Burgers kan aubergine, kjøttboller aubergine eller kombinert med ris og pasta.

  6. linse

  En kjøtt erstatning godt kjent i vegansk kosthold. Spesielt verdsatt for sin ernæringsmessige rikdom, de er energi. De kan være forberedt på salat grønnsaker, linse burgere med pesto, kjøttboller linser og ris.

  7. blomkål

  Tro det eller ei, kan blomkål også erstatte kjøtt. I asiatiske oppskrifter, blomkål erstatte kylling eller forberede en deilig Piccata, italiensk oppskrift med sitron og kapers.

  8. Poteter

  Poteter kan være viktig ingrediens i mange retter. Det er en veldig allsidig mat, vi kan ta stekt, kokt, most eller stekt. De fløtegratinerte poteter og blomkål er næringsrik og sunn, eller du kan tilberede en deilig Musaka med ostesaus og bechamel. Selv for de mer eventyrlystne, kan du prøve potetkake med sjokolade.

  9. Sett kjøtt med rødbeter

  Bete er ideelt for salater, men er også en ingrediens i bakeoppskrifter innrømmer. Den kan tilberedes med grønnsaker og stekt sesamfrø. Selv hamburgere bete eller bete carpaccio med olivenolje, sitronsaft og ost spon.

  10. Nøtter

  I tillegg til å ta dem til det naturlige, kan de brukes til å lage vegansk ost og erstatte kjøtt. For eksempel, når du gjør kjøttpudding, det kan bli erstattet av grønnsaker og nøtter. De kan også legges til veggisburgere.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  37 − = 34


  Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة