Kombucha: fordeler og egenskaper

Hvis du ikke har hørt om det, konstaterer sitt navn fordi bak kombucha, også kjent som te sopp, kinesisk sopp og selv Te av udødelighet, De skjuler interessant egenskaper helse. Faktisk har sine egenskaper gjort det til en stjerne ingrediens Tradisjonell kinesisk medisin. Den kombucha, men tatt som te, er ikke akkurat en plante, men en drikke resultat gjæring en sopp. Nærmere bestemt er det et sukker infusjon Kombucha teblader med en kombinasjon av gjær og gode bakterier, til å gjære, blir en bestemt naturlig drikk.

fordeler

Den kombucha er en Purifying ideelle løsningen, slik at innspill har blitt en interessant partner for å ta vare på vekten. I dette tilfellet, er det lurt å ha en kopp til å våkne opp med en tom mage, en andre kopp etter måltidet og den tredje før du går til sengs. Syrlig, kan vi legge til litt vann eller eplejuice.

Men kombucha gir mange andre fordeler, som det bidrar til å forbedre fordøyelsen, lindrer hodepine og migrene, aktiveres metabolisme og hindrer dannelse av nyrestein. Det lindrer også symptomer gikt og er en god alliert av sunt hår.

egenskaper

Kombucha er rik på essensielle organiske syrer, som glukuronsyre, avgiftende effekt, og melkesyrer, som bidrar til å forhindre tumorer og forbedre blodsirkulasjonen. Eddiksyre og inneholder også usnic syre, naturlige antibiotika.

Kontra

Det bør ikke ta for diabetes som det er en Sugared eller i tilfeller med svekket immunsystem infusjon. Heller ikke det er anbefalt under svangerskapet fordi det kan påvirke utviklingen av fosteret.

Du kan også være interessert i: Kefir vann: egenskaper, fordeler og kontraindikasjoner og oppdage aubergine vann diett: hvordan du forberede og hva er fordelene?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 56 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة