Oppblåsthet hjem rettsmidler som lindre

den oppblåsthet Det kan være så ubehagelig som tilbakevendende. Hvordan å avlaste? la oss

å se noen enkle og effektive hjemme rettsmidler som kan også forberede deg. Hjem rettsmidler som lindre en av fordøyelsesbesvær mest vanlig.

Tyngde i magen vises ikke bare når vi gjør sporadisk utover lunsjtid, men også når vi spiser visse matvarer og drikker som kan være irriterende for magen, som noen sauser (spesielt fett), godteri, sjokolade eller alkohol, blant andre. Hvis våre magen sender oss et signal om at noe ikke er riktig, er det på tide å bruke noen enkle hjelpemidler.

Hjem rettsmidler for oppblåsthet

For å bekjempe symptomene og forhindre mage tyngde og fordøyelsesproblemer her er noen av de mest effektive hjem rettsmidler:

  • Anis med kanel for mage tyngde: Erstatt kaffe eller te en te anis frø, kombinert med kanel, rooibos og appelsinskall. Det er også et godt middel for å lindre gass problemer. Og en siste egenskap av denne te er at det hjelper også roe trangen til å spise godteri.
  • sitronsaft for halsbrann: Klem saften av en sitron, tilsett vann til å fylle glasset og tilsett en teskje natron. Det vil hjelpe lindre halsbrann. Hvis du ikke har natron på hånden, kan du ta en moden banan, frukt som bidrar til å redusere betennelse i magen (gastritt) og nøytralisere magesyre.
  • Yoghurt med papaya å akselerere fordøyelsen: Hvis du føler deg tung, selv flere timer etter siste måltid, prøv å kombinere skummet yoghurt med biter av papaya, og legg en skive ananas eller kiwi. Disse fruktene inneholder en enzymer som bidra til å akselerere fordøyelsen. Hvis du også har problemer med å gå på do, tilsett en teskje kanel ovenfor.
  • Gass vann smaksatt med mynte og sitronEn drikke hastigheter fordøyelsen å aktivere gastric juice.
  • Alcachofera infusjon å fremme fordøyelsen: Spesielt hvis du har tatt fettet du fordøye mat kostnader (med krem ​​sauser, rødt kjøtt, gravet oster, søtsaker ...) bør ta en infusjon av boldo med artisjokk eller mynte.
  • Kapsler aktivert karbon: Salgs apoteker og urte, kapsler pulverisert, aktivert karbonbærer avlaste gass, raping og dårlig ånde forårsaket av overdreven tarm fermenteringer. Det anbefales å ta dem etter å ha spist.
  • orange: Spis en appelsin etter en fet måltid forbedrer fordøyelsen. Sitrusfrukter også bidra til å avgifte lever og galle stimulerer produksjon, i oppdrag å fordøye lipider.

Oppblåsthet hos barn: løsninger

Oppblåsthet, kvalme jeg empachado, Det er ikke noe i seg selv ikke bare for voksne. den barn De kan også ha problemer med fordøyelsen. I dette tilfellet er det best å ta kamille eller fennikel infusjon, anis og hvit Pennyroyal. Hvis du også bruke varme i magen med en mild massasje, de er oppnådd lindre ubehag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 24


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة