Farging Ellen ap [PHOTO]

Fargestoffet Ellen ap er en morsom måte å gjenskape eventyrene til den første spanske Disney prinsesse. Dristig, modig, modig og eventyrlystne. Så er den vakre Elena AP.

Anbefalte tegneserie barn Disney-figurer har alltid utmerket seg. Og blant de nye stjernene i fabrikken tegnefilm, har Disney prinsesser blitt de siste årene i de autentiske hovedpersonene.

Tegninger av hovedpersonen, den modige tenåring som har redde kongeriket fra en ond heks, alene eller med tegn som følger dette eventyret i en annen spanske kulturer inspirert miljø. Med ap Ellen tegninger til malingskannen organisere en morsom ettermiddag av spill og malerier. Så enkelt som å velge tegninger, skrive ut og begynne å farge til den nyeste Disney heltinne.

Vi inviterer deg til å besøke galleriet der du finner et utvalg av tegninger å male Ellen AP, og du kan også forvandle seg til originale kort å gi bort.

Du kan også være interessert i: Tegneserier Spongebob farge: Design for trykte og oppdage geometriske tegninger til farge og skrive gratis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo