Frozen Coloring print og farge på Anna, Elsa og andre

Frozen, fabrikken Disney, Det har blitt etter at han kom til det store lerretet i filmer favoritt tegneserie barn. en Kingdom of Ice, av magi og fantasy som de små kan fortsette å nyte, for eksempel med tegninger i svart og hvitt klar til print og farger. Bare vi må velge tegningene vi skal male og Paintbox av farger, markører. Et annet alternativ for litt eldre barn er å bruke tempera og akvareller. Når de er ferdig med å fylle dem med farger, kan vi henge fra en av veggene i rommet sitt.

Frosset, er is rike en animert film utgitt i kinoer over hele verden i 2013. Et mesterverk av farge og animasjon innstillinger signert av Disney, den 53 amerikanske produsent, inspirert av The Snow Queen, eventyr av Hans Christian Andersen. Vinner av to Oscar, den mest ettertraktede statuetten i Hollywood, og rundt om i verden av kino tildelinger.

En historie med kvinnelige hovedpersoner, en historie med dronninger og prinsesser, med Elsa og Anna. Princess Elsa, som har spesiell kraft lar deg lage og manipulere is. Hans søster Anna, søt og sjenert, romantisk og sentimental. Og rundt dem, en rekke tegn som prins Hans, morsom og original Olaf eller Reindeer Sven, trofast venn Kristoff.

Du kan også være interessert i: Violetta: de beste coloring sider og sjekk ut bildene av Spiderman til maling: den beste.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 75


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo