Disney-prinsesser: Maling og skrive ut gratis

Farging og skrive ut gratis Disney prinsesser, tale tegn som har krysset papiret for å nå den store skjermen. Nå kan du overraske barna med en ettermiddag med spill, og som et forslag, farging noen fine bilder av henne favoritt animerte figurer, inkludert de vakre Disney-prinsesser.

Ingenting som en morsom ettermiddag av spill mellom malerier og fargestifter for å forbedre kreativitet og fantasi av den minste av huset. La dem renne over sin fantasi farging hans tegn historier og favoritt tegneserie, og blant dem, kan de ikke gå glipp av den kjente Disney-figurer. Enkelt du kan lage en liten notisbok med tegninger til farge og skrive gratis. Denne gangen, hovedpersonene er Disney prinsesser morsom tegnefilm overraskelse spesielt de mest liten huset.

Disney går, som det har gjort i generasjoner, den yngste. Mange av dagens foreldre gikk inn i verden av eventyr tegn med liten Bambi, snow White eller Cinderella. Ting har ikke forandret seg mye og Disney World er fortsatt prinser og prinsesser. Ved siden av Tornerose, Snehvit og de syv dvergene, har andre nye figurer dukket opp som Mulan, Jasmine (Aladdin), Pocahontas eller skjønnhet (The Beauty and the Beast). Alle av dem er modige mennesker som, etter å overvinne noen hindringer, oppnå triumf forelsket i henne prins.

Hvis noe har disse tegnene det er sjarmen til detaljene. Ingen jente som ikke ønsker å farge deres favoritt karakter. Å overraske dem og organisere en ettermiddag med spill, trenger du bare å nedlasting bildene på datamaskinen. Deretter skrive ut tegningene, og klar til å begynne å gi dem farge. Når du er ferdig, kan du plassere bildene i en soverommet hans vegg for å gi et originalt preg av farge. Yngre barn liker å dekorere sin egen plass. Her lar vi deg et utvalg av tegninger av Disney prinsesser til bare å laste dem ned, trenger ikke å lete lenger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 44 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة