Tegninger til å skrive ut og farge Dragon Ball

Ufarget tegning blir et perfekt lerret å la ta av fantasi. Palette farger, med blyanter og maling side er det en måte å barns kreativitet. Faktisk er tegning en av de mest underholdende og lærerikt for barn oppgaver. Hvis du vil ha en morsom tidsfordriv med testbilder for å skrive ut og farger, ulike fag og deres favoritt animerte figurer. I dette tilfellet, inviterer vi deg til å ta en titt på galleriet Dragon Ball tegninger fargelegging, tegnefilm serien med Goku og hans trofaste følges som hovedpersonene.

Tegninger til print og farge som vi har valgt er inspirert av tegn mest berømte Dragon Ball (Dragon Ball), karakterer Japanske manga skrevet og illustrert av Akira Toriyama og de har en hærskare av tilhengere barn rundt om i verden, som er veldig lett å finne online tegninger. Når du har valgt tegningen, er det bare å skrive ut og levere barn til fyllfargen. Etter å ha valgt design, la fantasien og kreativiteten tar over, selv om det endelige resultatet i form av farge ser ikke ut som den originale Dragon Ball.

Tegneseriefigur, individuelt og i grupper, å velge en favoritt. Figurer som, gjennom hele serien, har utviklet seg. En fremfor alt, Goku, tolv år gammel gutt med en merkelig apene. Også Bulma, den seksten år gammel jente som ønsker å finne den legendariske syv Dragon Balls, i stand til fremkaller dragen Shenron og oppfylle et ønske, og overbeviser den unge Goku å hjelpe, takket være sin styrke, fullføre etterforskningen. Historien blir en reise full av uventede opplevelser.

Og for å lage sine egne opplevelser, kan vi begynne å skrive ut disse bildene for å fylle dem fargerike.

Du kan også være interessert i: Spiderman Tegninger til maling: Den beste og Disney-prinsesser: Maling og skrive ut gratis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico