Hvor mange kalorier du er i et eple, en banan, en appelsin …?

Frukt er grunnleggende i ethvert sunt og balansert kosthold og en ally av første vekttap dietter. Frukt, men generelt har svært få kalorier, er det sant at noen bidrar mer enn andre. Hvor mange kalorier er i et eple, en banan, en appelsin&# 8230;? Du har.

Den kaloriinntak på frukt generelt, er meget lavt og ligger på omtrent 20 og 85 kilokalorier pr hundre gram. Det er ubestridt sin ernæringsmessig verdi, Det er en viktig mat i enhver balansert kosthold. Hvis vi er på en diett, de er det perfekte supplement til en lav-kalori diett. Faktisk er det anbefalt at minst 3 porsjoner om dagen, men hvis du tar for mye (4-5) du få helse uten at det påvirker vekten din. Frukten også kan tas når som helst. Deres kaloriinntaket er det samme hvis du spiser før eller etter måltider. Selvfølgelig, hvis du tar det før du setter deg ned ved bordet bidrar til å mette før appetitt, spesielt takket være dens fiberinnhold.

Hvor mange kalorier har en eple? Du kan bidra med opp 75 kilokalorier, siden deres vekt er noe høyere (150 gram per stykke). Å spise eple gir fiber og vann. Men en studie ved University of Iowa tyder på at inntak av eple med huden bidrar til å brenne kalorier på grunn av et stoff som heter ursolic syre.

Hva med en orange? Sitrusfrukter, faktisk, i tillegg til rik på vitamin C, er meget lav i kalorier. En oransje har en 42 kalorier per hundre gram.

Det er andre varianter av frukt som også gir svært få kalorier:

  • jordbær: 30 kilokalorier per hundre gram. De er ideelle for å ta dessert eller snacks mellom måltidene, ja, uten tilsatt sukker eller fløte, bedre ta dem alene.
  • vannmelon: Det er en av de frukt med høyere vanninnhold, som gjør sin kaloriinnholdet er svært lav, bare 15 kilokalorier per hundre gram. Det er også forfriskende.
  • pæreDen inneholder mye vann og få kalorier, 45 per hundre gram.
  • melon: Ideell for vekttap fordi det er veldig lett, knapt det bidrar 36 kalorier per hundre gram.
  • ananas: Gir svært få kalorier (ca 28 per hundre gram), samt å være gunstig for sin vanndrivende, rensende og satiating handling. Ananas er ideell for vekttap.
  • druer: Å være søtere har mer sukker, men mange flere ikke legge ekstra kalorier. Svarte druer gi om lag 63 kilokalorier per hundre gram, og hvitt rundt 70.

Du kan også være interessert i: Naturlige juice for å bekjempe cellulitter og oppdage hvor mange gram er 200 kalorier i forskjellige matvarer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 92


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة