Hvor mange kalorier gjør en kebab?

Det kan være overraskende, men kebab, den mest kjente Sandwich tyrkisk mat, Det kan være et reelt kaloribombe. Det hele avhenger selvfølgelig, ingredienser, men hvis vi ønsker å gi oss en kulinarisk godbit bør ta hensyn hvor mange kalorier du har en kebab og hvordan vi kan erstatte noen av ingrediensene for en mindre kalori snack.

laget med lam eller kalvekjøtt og masse salat. Det er den oppskrift kebab, tradisjonelle tyrkiske snacks som også er lagt til en saus. I tillegg til de nevnte kjøtt, har flere vestlige oppskrifter innført varianter, kylling og selv med fisk. Men hvor mange kalorier du har en kebab? Det samme spørsmålet ble gjort for flere år siden i Storbritannia, der etter å ha analysert mer enn 400 prøver kebab tilstås hele sitt territorium, konkluderte med at en kalori mat mer enn forventet, enda mer enn en hamburger. Og det er kebab har et gjennomsnitt på 1000 kalorier (Per 300 gram), halvparten av kaloriene en kvinne bør spise etter en sunn, variert og balansert kosthold. Det er, kan kebab konverteres til en kaloribombe for enhver diett, så noen ganger bli tatt og for å være ledsaget av en salat i stedet for en plate av pommes frites. Og som for drikke, bedre kombinere det med vann i stedet for brus eller sukkerholdige drikker.

Hvis vi ønsker å nyte smaken uten å legge mange kalorier kebab, er det beste alternativet forberede seg hjemme, å velge de ingrediensene godt. Dermed kan vi forberede en kebab med mindre fett og kalorier hvis vi velger disse ingrediensene: oksekjøtt, løk, tomater, hvitløk, grønn paprika, olivenolje, tomatsaus, sitronsaft, sennep og paprika. For behandling, første vi blande hvitløk, olje, sitronsaft, ketchup, sennep og smakstilsetning. Med denne blandingen, marinere vi kjøttet i to timer i kjøleskapet. Skjær tomater, paprika og løk data, og etter fjerning av kjøtt, vi plassert vekselvis på spyd med grønnsaker, grillet broiler eller grill. Det kan være ledsaget med en bolle med brun ris.

Du kan også være interessert i: De 10 måltider mer fett i verden: Oppdag dem! og noterer de 10 sunneste matvarer i verden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 36 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة