Hvor mange kalorier blir brent gå en time?

Turgåing er en svært komplett øvelse fordi den aktiverer et stort antall muskler møtereferat. Det er fastslått at en avstand på 4 til 5 kilometer, denne aktiviteten Det kan hjelpe oss brenne opp til 280 kcal / time, som finner at er en av de beste øvelsene som rapporterte resultater uten store anstrengelser. Brukes til å gå en tur hver dag Det er den beste måten å unngå en stillesittende livsstil. Spesielt hvis vi er bekymret for vekten vår, må vi være mer aktive og å begynne å trene uten å overbelaste kroppen, noe som gjør en glatt og enkelt, som å gå. Utholdenhet og viljestyrke er den eneste prisen vi må betale, ellers er alle fordeler.

Fordeler med gang

Bruke minst en halv time om dagen til denne aktiviteten, raskt tempo, melder interessante fordeler for kroppen vår. Input, husk at trening er en av de sunneste vaner, og den perfekte alliert, sammen med kosthold, for å holde ut de ekstra kiloene. Det er også en utmerket anti-stress metoden fordi det gir oss mulighet til å gi oss en pause fra vårt daglige rutinen: jobb eller hjemme.

Store helsemessige fordeler av å gå hver dag

Walking bidrar til å holde kolesterolet i sjakk, hindrer blodtrykket problemer og opprettholdelse av balansert nivå av blodglukose. Andre fordeler ved å bli fremhevet er at forbedrer lungekapasitet, å redusere risikoen for hjertesykdom og kreft. Det er også en god alliert å bedre humør og unngå angst og stress. Til alt dette, må vi legge til, som vi har vist før, som kan hjelpe oss med å eliminere de ekstra kilo. Enhver aerob trening er effektiv, forutsatt at det er gjort på riktig måte og jevnt.

Hvordan begynne å brenne kalorier gang

Ved første, spesielt hvis du ikke har praktisert noen øvelse, Vi må starte med et sakte tempo, å gradvis øke progressivt. må nå peak ikke mer enn 80% av den maksimale hjertefrekvensen, opprettholde denne intensiteten i ca 20-30 minutter, gradvis redusere intensiteten av øvelsen.

For å gi mer intensitet til øvelsen, kan vi velge en rute med bakker, bakker eller brattere områder. Dette vil gjøre arbeids flere ben og armer. For å legge til styrketrening, Det kan være noen hånd vekter eller sandsekker rundt. Hvis været ikke er det, kan vi også utføre denne øvelsen på tredemølle, fordelene er de samme. Du kan også justere hastighet og stigning av overflaten og gjøre oppgaven hjemme eller i treningsstudio.

Det er andre tips å huske på at gang ikke forårsaker ubehag, slik som den fryktede skolissene. For å gjøre dette, er det viktig strekke musklene før og etter trening. Løft hælene vekselvis i flere minutter, strekke på bena og armene lent på en benk&# 8230; Det bør også være overvåke fottøy, velge en passende sneaker og holder foten godt og er behagelig. Hvis du har et problem kne eller overvektig, er det best å unngå ruter med nivåendringer (bedre flate områder).

Du kan også være interessert i: Walking: Det mest naturlige mosjon og konsultasjon Tabell kalori diett: hvor mange branner i en time med trening?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 75


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة