Tabell kalori diett: Hvor mange branner i en time med trening?


  Hvor mange kalorier du forbrenner i en time med trening? å være passe, og tynn, Fysisk trening er den beste allierte. Visste du at i 60 minutter gjennomsnittlig utgifter kan være rundt mellom 300 og 600 kalorier? Vi presenterer kalori diagram slanking, med modaliteter og øvelser som forbrenner mer.

  Og ikke bare med trening, fordi det er noen daglige aktiviteter som også vi kutte antall kalorier. Som vi vet, å kombinere kosthold og trening er den beste ligningen for effektivt og raskt, for å miste flere kilo. Holde aktiv ikke bare vunnet kampen på skalaen, men Styrke kroppen din og stilisere vår figuren. Et viktig aspekt, for eksempel for å bekjempe stygge sagging-som kan synes å miste vekt eller fett opphopning i de mest gjenstridige områder av kroppen (mage, kjærlighet håndtak eller baken, osv).

  1. brenne kalorier aerob trening

  Noe så enkelt som å gå hjelper oss til å forbrenne rundt 270 kalorier i timen, hvorav over 60% kommer fra fett. Det er en god måte å holde seg aktiv og gå ned i vekt. Hvis samme tid, 60 minutter, bruke dem i run, multiplisere antall kalorier vi bruker, til 680.

  2. Gym

  Hvis vi er forpliktet til å gå på treningsstudio for å begynne å brenne kalorier test med sykkel (300 kalorier i 40 minutter på ergometersykkelen). Selvfølgelig, søker å endre hastigheter og intensitet for å fremme fordelene ved trening. Dette er alternativene som kan brenne flere kalorier i gym.

  3. Spinning, aerobic, fitness eller cardio

  Mount sykkel pedal, og er en av de raskest brenne kalorier og forme figuren former. De brenner ca 300 kalorier på 30 minutter. den aerobic, eller cardio fitness: Tre alternativer for å brenne 180 til 200 kalorier i en halv time.

  4. Body combat eller cardio boksen, Aquagym og aquaerobic

  med body Combat eller cardio boks brenne rundt 300 kalorier i løpet av en halv time med trening. med Aquagym og aquaerobic Du har fordelene av sport på vannmiljø der kroppen expends mer energi for å opprettholde temperaturen. Rundt 300 kalorier i en 40 minutters trening.

  5. Brenn kalorier ekstra aktiviteter

  I tillegg til trening, det er andre aktiviteter som ubevisst hjelpe oss brenne kalorier. støvsuging trekker hundre kalorier på 20 minutter, som rengjøre vinduer. den hagearbeid trekker opp til 300 kalorier per time. Og hvis du liker å danse, du brenne 300 kalorier på en time.

  6. Tabell kalorier

  For å oppsummere, her vi forlater bordet kalorier brent i en time av øvelsen:

  Aerobic: 350

  Sykkel: 300

  Ski: 500

  Kjører: 650

  Omvisning: 300

  Judo: 725

  Remar: 325

  Ned trapper: 420

  Trapper: 600

  Svømming: 500

  Tennis: 520

  Riding: 510


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 47 = 55