hoven hals lymfeknute Vanlige årsaker

Halsen er et av de områder hvor de ligger i 600 noder som har i kroppen. Men hvorfor skulle inflame?, Hva er det De vanligste årsakene til hovne kjertler i nakken? Å vite svarene vil hjelpe oss å løse noen tvil og, fremfor alt, for å unngå angst for å oppdage oss en hard node i nakken.

Bekymringen er utvilsomt den første reaksjon på deteksjonen av et betent ganglion eller klump i halsen, motivert i stor grad av uvitenhet om hva rollene til nodene og i korthet er oppsummert i å opptre som et beskyttende skjold av kroppen. Videre halsen, er lymfeknuter lokalisert først og fremst i lysken og under armene. Hevelse av kjertler i nakken er det mest vanlig og kan forekomme hos både barn og voksne.

Logisk, er det viktig at legen bekrefter den eksakte årsaken som forårsaket hevelse av lymfe å utelukke andre helseproblemer. Blant de medisinske tester, pluss palpate lymfe (Også bli detektert hvis resten av kroppen er svellet eller bare halsen), den omfatter en blod og, hvis betennelsen blir borte, kan det være tilrådelig ultralyd eller biopsi.

Mens det er sant at forebygging er viktig i alt relatert til helse, hvis vi oppdager en hevelse av kjertler i nakken, før bekymre deg for mye er viktig at vi gjennom, for eksempel, de siste dagene har vi lagt merke til andre symptomer eller plager spesielt hvis vi har hatt en luftveisinfeksjon. Vi må ikke glemme at signalene som sendes av kroppen vår, så du må føle lymfe, og hvis vi oppdager herdet, uregelmessig formet touch og ikke beveger seg, kontakt lege.

Du kan også være interessert i: reaktive lymfeknuter: Typer, årsaker og behandling, og oppdage hvordan å vite om hovne lymfeknuter er en infeksjon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 94


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo